Retete de post: Gnocchi cu sos de rosii

Printeaza

Gnocchi cu sos de rosii din: cartofi, faina, margarina, sare, ulei de masline, usturoi, cimbru, busuioc verde, rosii, miere, sare si piper.

Ingrediente:

  • 800 g cartofi
  • 125 g faina
  • 100 g margarina
  • sare
  • ulei de masline
  • o capatana usturoi
  • cimbru verde si uscat

pentru sos:

  • busuioc verde
  • 500 g rosii decojite
  • o lingura miere
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii si safierb în apă cu sare. Se curăţă cartofii, se pasea­ză şi se adaugă sare, făină şi margarina. Se încorporează şi se modelează gnocchi. Se dau prin cimbru şi se perpelesc în uleiul de măsline. Se scot şi se presară usturoi pisat. Se acoperă cu un şervet.

Se pasează roşiile si se fierb cu sare, miere şi piper. Gnocchi de cartofi se servesc cu sosul pregătit. Se ornează cu busuioc verde şi usturoi pisat.

Gnocchi cu sos de rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.