Retete de post: Fursecuri de post
PrinteazaO reteta de post delicioasa de fursecuri de post din: fulgi ovaz, faina, ulei de masline, zahar, suc de lamaie, migdale, miere, suc de portocale si scortisoara.
- 100 g fulgi ovaz
- 50 g faina
- 40 ml ulei masline
- 80 g zahar
- 2 linguri suc lamaie
- 90 g migdale
- 40 g miere
- 50 ml suc portocale
- scortisoara
Mod de preparare:
Fulgii de ovaz se macina marunt cu ajutorul masinii de cafea. Se macina migdalele putin mai mare. Amestecam ovazul impreuna cu migdalele, faina si zaharul. Apoi adaugam si celelalte ingrediente si amestecam bine pana obtinem un aluat omogen.
Din acest aluat, luam o bucata de marimea unei alune, din care facem o bila. Asa procedam si cu restul aluatului. Le dam o forma de disc, apasand usor cu fundul unui pahar si le asezam in tava tapetata cu hartie pentru copt. Coacem fursecurile la 180C, timp de 15 minute.
Fursecuri de post
Pofta buna!