Retete de post: Fasole cu legume

Printeaza

Fasole cu legume din: fasole rosie, morcovi, pastarnac, telina, sfecla, patrunjel, praz, marar verde, boia iute, hrean, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g fasole rosie
  • 2 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina
  • 1 sfecla mai mica
  • 2 adacini de patrunjel
  • 1 fir de praz
  • 1 legatura marar verde
  • 100 ml ulei 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita hrean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi fasolea, schimbând apa de două-trei ori. Scurgeţi-o apoi de apă. Curăţaţi legumele şi tăiaţi-le în bastonaşe sau în cubulete cam de aceeaşi dimensiune.

Căliţi-le în ulei, împreună cu usturoiul pisat, prazul tăiat în segmente de 3 -5cm, hreanul, sare, piper şi boia.

Turnaţi legumele călite peste fasole şi amestecaţi pentru omogenizare. Presăraţi mărar verde tăiat mărunt, înainte de servire.

Fasole cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.