Retete de post: Dovlecei umpluti cu varza

Printeaza

O reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu varza din: dovlecei, varza, rosii sau bulion, ulei, ceapa, sare si cimbru.

Ingrediente:Dovlecei umpluti cu varza

  • 10 dovlecei
  • 1 varza
  • 3 rosii sau 1 lingura cu bulion
  • 4 linguri cu ulei
  • 1 ceapa
  • sare
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Dovleceii se curata de coaja, se taie si se golesc de seminte. Se spala si se lasa la scurs pe un prosop. Varza se toaca marunt, se freaca usor cu sare, pana cand se strange zeama in vas.

Se spala si se pune in cratita cu ulei, impreuna cu ceapa tocata. Se lasa la calit, timp de 30 de minute.

Se adauga rosiile fara coaja sau bulionul, cimbru si se mai lasa pe foc cateva minute.

Dovleceii sunt umpluti cu varza calita, sunt acoperiti cu apa calda si sunt introdusi la cuptor, vreme de 30 de minute. Se servesc calzi.

Dovlecei umpluti cu varza

Dovlecei umpluti cu varza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.