Retete de post: Ciuperci umplute

Printeaza

O reteta delicioasa de ciuperci umplute din: ciuperci, cuscus, morcov, ceapa, usturoi, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Ciuperci umplute

  • 500 g ciuperci de cultura
  • 300 g cuscus
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi morcovul, ceapa şi ţelina şi tocaţi-le mărunt, apoi puneţi- le la fiert în 500ml apă cu sare şi piper. Când legumele s-au în­muiat, turnaţi-le, cu apă cu tot, peste cuşcuş, amestecaţi şi lăsaţi vasul în repaus până când cuşcuş-ul se umflă.

Pisaţi usturoiul şi frecaţi piureul obţinut cu uleiul şi cu sare pentru a obţine o pastă omogenă. Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le, tăiaţi-le picioruşele.

Pu­neţi în fiecare ciupercă câte puţină pastă de usturoi şi deasupra câte 1-2 linguri de cuş-cuş cu legume. Puneţi ciupercile la cuptor, pentru 30 de minute.

Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.