Retete de post: Ciorba de legume si zarzavat

Printeaza

O reteta de ciorba de legume si zarzavat din: telina, supa de legume, dovlecel, ceapa, ardei gras, varza, usturoi, dafin si boabe de piper.

Ingrediente:Ciorba de legume si zarzavat

  • 1 legatura de telina, taiata
  • 2 cuburi concentrat de supa de legume
  • 1 dovlecel, taiat
  • 6 cepe, taiate
  • 1 ardei gras, verde, taiat
  • 8 rosii, taiate
  • 1 capatana medie de varza , taiata
  • 2 catei de usturoi
  • 1 frunza de dafin
  • boabe de piper negru

 

Mod de preparare:

Pune intr-o cratita varza, ceapa, telina, rosiile, dovlecelul si ardeiul gras. Toarna apa pana sunt acoperite. Adauga apoi concentratul de supa, piperul, usturoiul si dafinul.

Lasa mancarea la foc mediu, sa fiarba, pana cand da in clocot. Apoi da focul mai mic si las-o sa fiarba 1h30 pana cand ciorba este gata. Se serveste calda.

Ciorba de legume si zarzavat

Ciorba de legume si zarzavat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.