Retete de post: Chiftele din cartofi

Printeaza

O reteta de chiftele din cartofi din: cartofi, faina, sare si ulei.

Ingrediente:Chiftele din cartofi

  • 500 de grame de cartofi
  • 2 linguri cu făină
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, se curăţă şi se pisează sau se trec prin maşina de tocat. Se amestecă cu făină, se pune sare şi se frămîntă. Se fac chiftele potrivite ca mărime şi se prăjesc în ulei fierbinte.

Chiftele din cartofi

Chiftele din cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.