Retete de post: Bruschette cu rosii, busuioc si ceapa

Printeaza

O reteta de bruschette cu rosii, busuioc si ceapa din: paine, rosii, ceapa verde, usturoi, busuioc, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Bruschette cu rosii, busuioc si ceapa

  • 1 paine
  • 2 rosii mari, coapte, tari
  • 1 ceapa verde
  • ½ lingurita usturoi tocat
  • 2 lingurite busuioc proaspat
  • ulei de masline
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Taie marunt rosiile si ceapa. Adauga usturoiul si busuiocul, apoi amesteca intreaga compozitie. Pune sare si piper dupa gust si cativa stropi de ulei de masline. Amesteca din nou.

Taie painea felii, unge-o cu ulei de masline, prajeste-o pe gratar si apoi adauga compozitia de rosii. Se servesc imediat, ca aperitiv sau gustare.

Bruschette cu rosii, busuioc si ceapa

Bruschette cu rosii, busuioc si ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.