Retete de post: Ardei umpluti cu piure

Printeaza

O reteta de post de ardei umpluti cu piure din: ardei gras, cartofi, morcovi, ceapa, pasta de rosii, sare, piper, verdeata si ulei.

Ingrediente: Ardei umpluti cu piure

  • 8 ardei grasi
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 cutie pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii si morcovii, nu foarte tare. Lasa-i sa se racoreasca, apoi taie-i cubulete, mai putin un cartof. Toaca ceapa marunt si pune-o la calit in putin ulei, impreuna cu morcovii si cartofii.

Sareaza si pipereaza dupa gusta si lasa deoparte. Umple ardeii, pune-le cap dintr-o folie de cartof, apoi pune-i intr-o tigaie cu putin ulei si perpeleste-i nitel pe toate partile.

Aseaza-i acum in tava, cu apa, ulei si pasta de rosii. Da la cuptor, la foc mic, 30-35 de minute. Presara verdeata tocata.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ardei umpluti cu piure cartofi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.