Retete de post: Ardei umpluţi cu nuci

Printeaza

O reteta de ardei umpluti cu nuci din: ardei, orez, ceapa, morcovi, rosii, nuci, suc de rosii, ulei, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Ardei umpluţi cu nuci

  • 10 ardei cruzi sau conservati, potriviti ca marime
  • 100 g orez
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 rosii sau 100 g de rosii in bulion
  • 250 g nuci zdrobite (nu macinate)
  • 500 ml suc de rosii
  • 2-3 linguri ulei
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ardeii de cotoare şi se¬minţe şi îi speli bine. Cureţi şi toci ceapa si morcovii, apoi le calesti in ulei cu putina sare si piper. Cu acest amestec umplu ardeii, apoi presari faina deasupra coditei.

Asezi ardeii in picioare intr-o cratita cu fundul mai gros si torni apa cat sa-i acopere, apoi adaugi rosiile tocate.

Pui ardeii sa fiarba la foc mic si cand a scazut apa, adaugi sucul de rosii si mai lasi ardeii la fiert o jumatate de ora.

Ardei umpluţi cu nuci

Ardei umpluţi cu nuci

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/retete-post-ardei-umpluti-nuci html

1 comentariu

  1. cred că rețeta este incompletă

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.