Retete de post: Andive cu năut

Printeaza

O reteta delicioasa de andive cu naut din: naut, andive, ceapa, usturoi, ulei de masline, zeama de lamaie, rozmarin si foi de dafin.

Ingrediente:Andive cu năut

  • 1 andivă
  • 150 g năut
  • 1 ceapă
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 1 linguriţă cu zeamă de lămâie
  • rozmarin
  • 2 foi de dafin

 

Mod de preparare:

Lasă năutul la înmuiat de cu seară. Pune-l apoi să fiarbă în apă cu sare, foi de dafin şi puţin rozmarin. După ce a fiert, scurge-l de zeamă şi amestecă-l cu ceapa tăiată mai mare, câteva frunze de andive tocate şi usturoiul zdrobit.

Stropeşte cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie. Pe o farfurie, aşază frunze de andive în formă de soare. în mijloc, pune salata de năut şi lasă la rece câteva minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.