Retete pentru un gratar delicios

Printeaza

 

Retete pentru gratar:

 

Gratar_5

Frigarui cu lipie in sos

Frigarui_cu_lipie_in_sosFrigarui cu lipie in sos din: piept de pui, ceapa rosie, ardei, rosii cherry, sare, piper, cimbru, lipie, margarina si rosii. Ingrediente: pentru frigarui: 1 piept de pui 1 ceapa rosie 2 ardei verzi 4 rosii cherry sare piper cimbru pentru sos: 1 lipie 4 linguri margarina 1 ceapa rosie 2 rosii mari sare piper…

Read more »

 

Muşchi de vită cu roşii coapte si sos de hrean

Muschi_de_vita_cu_rosii_coapte_si_sos_de_hreanMuşchi de vită cu roşii coapte si sos de hrean din: muschi de vita, rosii, unt, marar, sare, piper, hrean, smantana, suc de lamaie, sos tabasco, mustar, sare si piper. Ingrediente: 700 g muschi de vita 500 g rosii mici (cherry) 100 g unt 1 legatura marar sare piper sosul: 3 linguri hrean ras (pe…

Read more »

Reteta zilei: Burgeri cu carne de porc

Burgeri_cu_carne_de_porc_10Burgeri cu carne de porc din: ulei vegetal, ceapa verde, varza, fasole, muguri de bambus, sare, ulei de susan, ciuperci shiitake, sare, sos hoisin, oua prajite, hambuger, carne de porc, sos de peste, sare, piper negru si ceapa verde. Ingrediente: 1 lingura de ulei vegetal 2 fire ceapa verde 2 cesti de varza tocata 1…

Read more »

 

Porumb la gratar cu unt

Porumb_la_gratar_cu_untPorumb la gratar cu unt din: unt, chimion, seminte de coriandru, suc de lamaie, coaja de lamaie, boia, usturoi si coriandru. Ingrediente: 175g de unt moale 1 lingură de chimion măcinat 2 linguriţe de seminţe de coriandru măcinat sucul şi coaja rasă de la o lămâie ½ linguriţă de boia 2 căţei de usturoi, zdrobiţi…

Read more »

 

Piept de pui cu sos de smochine

Piept_de_pui_cu_sos_de_smochinePiept de pui cu sos de smochine din: piept de pui, mix de salata, patrunjel, smochine, otet balsamic, unt, miere, cimbru, sare si piper. Ingrediente: 1 piept de pui mix de slaata patrunjel pentru sos: 8 smochine 1/4 lingura cu otet balsamic 50 g unt 4 lingurite cu miere cimbru sare piper   Mod de…

Read more »

Lipie cu brânză Halloumi şi roşii

Lipie_cu_brânza_Halloumi_si_rosiiLipie cu brânză Halloumi şi roşii din: salata verde, rosie, ceapa, menta, ulei de masline, branza halloumi, lipie, sare si piper. Ingrediente: 2 frunze salata verde tocate 1 rosie taiata felii 1 felie ceapa separata in inele 10 g menta proaspata taiata 10 ml ulei de masline 3 felii subtiri de branza Halloumi 1 lipie…

Read more »

Frigarui cu carnati, ciuperci si bacon

Frigarui_cu_carnati_ciuperci_si_baconFrigarui cu carnati, ciuperci si bacon din: ulei de masline, miere, mustar cu boabe, bacon, carnati, ciuperci, rosii cherry, frunze de salata si sos de rosii. Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline 1 lingură de miere 1 lingură de muştar cu boabe întregi 8 felii subţiri de bacon, tăiate pe jumătate 8 cârnaţi mici (alegeţi o…

Read more »

Salata cu pui, spanac si mere

Salata_cu_pui_spanac_si_mereSalata cu pui, spanac si mere din: pui, spanac, rucola, mere, nuci, stafide, coniac, otet balsamic, ulei de masline, piper, sare, smantana si miere. Ingrediente: 500 g pui 300 g spanac verde 300 g rucola 4 mere rosii 100 g nuci coapte 150 g stafide 1-2 lingurite coniac 2-3 linguri otet balsamic 2-3 linguri ulei…

Read more »

 

Reteta zilei: Salata cu creveti, pepene si haloumi

Salata_cu_creveti_pepene_si_haloumi_4Salata cu creveti, pepene si haloumi din: creveti, lamai, ulei de masline, ardei iute, usturoi, ceapa rosie, haloumi, paine, sumac, frunze de menta si sare de mare. 400 g creveți 1-2 lamai ulei de masline 1 ardei iute rosu mic, tocat marunt 1 cațel de usturoi, pisat 1/2 ceapa rosie, fin feliata 1 bucata haloumi,…

Read more »

Frigarui asortate cu cartofi copti

Frigarui_asortate_cu_cartofi_coptiFrigarui asortate cu cartofi copti din: piept de pui, dovlecel, ceapa rosie, ardei gras, ciuperci, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1 piept de pui 1 dovlecel mic 1 ceapa rosie 1 ardei gras verde 1 ardei gras rosu 200 g ciuperci ulei sare piper   Mod de preparare: Spală pieptul de pui şi taie-l în…

Read more »

 

Reteta zilei: Kebab de Miel

Kebab_de_Miel_5Kebab de Miel din: carne de miel, ceapa, patrunjel, usturoi, sare, piper negru, cimbru, chimen si boia de ardei. Ingrediente: 1 kg carne de miel 1 ceapa tocata 4 linguri de patrunjel uscat 2-3 catei de usturoi pisat 1 lingurita de sare 1/2 lingurita piper negru 2 lingurite cimbru uscat 1/2 lingurita piper 1 lingurita…

Read more »

Vita cu piure aromat

Vita_cu_piure_aromatVita cu piure aromat din: muschi de vita, rozmarin verde, ulei de masline, unt, sare, spanac, piper negru, cartofi, masline, ghimbir si lapte. Ingrediente: un muschi de vita rozmarin verde 2-3 linguri ulei de masline 150 g unt sare 500 g spanac mic piper negru macinat 800 g cartofi 200 g masline o lingurita ghimbir…

Read more »

Pui umplut cu ciuperci si salata de rubarba cu oua

Pui_umplut_cu_ciuperci_si_salata_de_rubarba_cu_ouaPui umplut cu ciuperci si salata de rubarba cu oua din: pui, ciuperci, ceapa verde, cascaval, pesmet, patrunjel, marar, ulei de floarea soarelui, sare, piper, unt, rosii, oua, rubarba si otet aromatic. Ingrediente: un pui 500 g ciuperci 2 legaturi ceapa verde 100 g cascaval 50 g pesmet o legatura patrunjel o legatura marar 20…

Read more »

Ananas la gratar cu sos

Ananas_la_gratar_cu_sosAnanas la gratar cu sos din: ananas, unt, ghimbir, zahar, scortisoara, menta, mar si suc de mere. Ingrediente: 1 ananas mijlociu 50 g unt 2 linguri cubulete de ghimbir fierte in sirop de zahar cu apa 30 g zahar 1/2 lingurita scortisoara macinata frunze de menta pentru ornare sosul: 1 mar ras 175 ml suc…

Read more »

Muschi de vita cu legume

Muschi_de_vita_cu_legumeMuschi de vita cu legume din: muschi de vita, dovlecei, ardei gras, ceapa rosie, ulei, unt, otet balsamic, sare si piper. Ingrediente: 800 g muschi de vita 2 dovlecei 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde 1 ceapa rosie mare 5-6 linguri ulei 50 g unt 2-3 linguri otet balsamic sare piper   Mod…

Read more »

Paste cu somon si rosii cherry

Paste_cu_somon_si_rosii_cherryPaste cu somon si rosii cherry din: somon, paste, rosii cherry, zeama de lamaie, unt, patrunjel, sare si piper. Ingrediente:  500 g somon 200 g paste tagliatelle 200 g paste penne 400 g rosii cherry zeama de la o lamaie 50 g unt o legatura patrunjel sare piper macinat negru   Mod de preparare: Se…

Read more »

Legume la gratar

Legume_la_gratarLegume la gratar din: cartofi, sare, piper, cimbru, unt, ceapa, broccoli, morcovi, fasole verde, porumb dulce, unt, ulei de masline, zahar, vin rosu si patrunjel. Ingrediente: 5-6 cartofi sare piper cimbru uscat si macinat 50 g unt o ceapa pentru gratar 500 g broccoli 4 morcovi 300 g fasole verde 300 g porumb dulce din…

Read more »

Frigarui cu carne de porc

Frigarui_cu_carne_de_porcFrigarui cu carne de porc din: pulpa de porc, piper negru, piper rosi, boia dulce, boia iute, dovlecei, ardei, ceapa rosie, cimbru, grasime si whisky. Ingrediente: 600 g pulpa de porc sare piper negru si rosu macinat boia dulce si iute 2-3 dovlecei 5 ardei rosii si galbeni 3 cepe rosii 20 ml ulei cimbru…

Read more »

 

Frigarui cu carne de miel si salata de varza

Frigarui_cu_carne_de_miel_si_salata_de_varzaFrigarui cu carne de miel si salata de varza din: iaurt, pasta tandorii, pulpa de miel, coriandru, faina integrala, morcovi, varza alba, ceapa rosie, zeama de lamaie, ulei de masline si boabe de mustar. Ingrediente: 3 linguri de iaurt grecesc sau alt iaurt gras 1 lingură de pastă tandoori (sau un amestec de iaurt cu…

Read more »

Pulpa la cuptor

Pulpa_la_cuptorPulpa la cuptor din: pulpa de porc, cartofi, morcovi, ceapa, piper, maghiran, cimbru, boia iute, mere padurete, bulion, usturoi, vin alb si sare. Ingrediente: 2 kg pulpa de porc 8-10 cartofi mici 2-3 morcovi 2 cepe potrivite 1 lingura cu piper boabe in patru culori 1 lingura cu maghiran uscat 1 lingurita cu cimbru uscat…

Read more »

Placinta cu carne de porc

Placinta_cu_carne_de_porcPlacinta cu carne de porc din: ulei, ceapa, usturoi, ienibahar, carne macra de porc, zahar brun, pesmet, patrunjel, ou, faina integrala, sare, untura si unt. Ingrediente: pentru umplutura: 2 linguri ulei 1 ceapa, tocata marunt 2 catei de usturoi, zdrobit 2 lingurite ienibahar 600 g carne macra de porc, taiata cuburi 2 linguri zahar brun…

Read more »

Legume cu branza

Legume_cu_branzaLegume cu branza din: cartofi, dovlecei, ulei de masline, branza de capra, rosii uscate, frunze de busuioc si otet balsamic. Ingrediente: 500 g cartofi 3 dovlecei, taiati felii pe lungime 1 lingurita ulei de masline 200 g branza de capra, taiata felii 8 rosii uscate la soare, in ulei o mana de frunze de busuioc,…

Read more »

Peste si creveti in unt

Peste_si_creveti_in_untPeste si creveti in unt din: unt, creson, ceapa verde, coaja de lamaie, fileu de somon si creveti. Ingrediente: 250 g unt 50 g untisor (creson) 3 cepe verzi, tocate coaja rasa de la 1 lamaie 500 g fileu de somon (partea din mijloc) 150 g creveti cruzi   Mod de preparare: Amesteca intr-un robot…

Read more »

 

Pui condimentat

Pui_condimentatPui condimentat din: pui, pasta harissa, ulei de masline, seminte de chimen, seminte de coriandru, pasta tahina, iaurt, suc de lamaie si patrunjel. Ingrediente: un pui de 1,4 kg 1 lingura pasta harissa 2linguri ulei de masline 1 lingurita seminte de chimen, zdrobite 1 lingurita seminte de coriandru, zdrobite 2 linguri pasta tahina 250 g…

Read more »

Salau gril cu cartofi

Salau_gril_cu_cartofiSalau gril cu cartofi din: salau file, sare, cartofi, sparanghel, ulei de masline, cimbru verde, piper, usturoi, branza tofu, ulei de floarea soarelui, lamaie si otet balsamic. Ingrediente: 800 g salau file sare 800 g cartofi 400 g sparanghel ulei de masline cimbru verde piper negru pentru sos: o capatana de usturoi 50 g branza…

Read more »

Rată cu sos de smântână şi piper

Rata_cu_sos_de_smântâna_si_piperRată cu sos de smântână şi piper din: piept de rata, unt, coniac, smantana, boabe de piper verde si piper negru macinat. Ingrediente: 6 bucati piept de rata, cu pielea crestata in forma de gratar (scoate cu o ora inainte de preparare) 1 lingura unt 125 ml coniac 250 ml smantana grasa 100 ml smantana…

Read more »

Ceafa la gratar

Ceafa_la_gratarCeafa la gratar din: ceafa, ceapa, usturoi, bulion, boia dulce, ulei de floarea soarelui, sare grunjoasa, cimbru, piper, salata verde, morcovi si piure de cartofi. Ingrediente: 1 kg ceafa 3-4 cepe 1-2 catei usturoi 2-3 linguri bulion o lingurita boia dulce 30 ml ulei de floarea soarelui sare grunjoasa cimbru uscat si macinat piper macinat…

Read more »

Somon cu sparanghel

Somon_cu_sparanghelSomon cu sparanghel din: medalioane de somon, lamai, patrunjel, unt, sare, piper, ceapa, ulei de masline, otet balsamic, zahar si vin alb. Ingrediente: 4 medalioane de somon 1-2 lamai o legatura patrunjel 50 g unt sare piper negru macinat o ceapa alba 500 g sparanghel 2-3 linguri ulei de masline 2 lingurite otet balsamic o…

Read more »

 

Hamburgeri la gratar

Hamburgeri_la_gratarHamburgeri la gratar din: carne de vita, carne de porc, sare, piper, ceapa, cimbru, ienibahar, cartofi, ardei, dovlecei, ulei de floarea soarelui, grasime si salata verde. Ingrediente: 300 g carne de vita tocata 250 g carne de porc tocata sare piper 1-2 cepe 1-2 lingurite cimbru un praf ienibahar 5 cartofi 2 ardei 3 dovlecei…

Read more »

Vita argentiniana

Vita_argentinianaVita argentiniana din: muschi de vita, salvie, sare grunjoasa, ulei de masline, ceapa rosie, paprika, vin rosu, miere, otet balsamic, mozzarella, rosii, cimbru, busuioc verde, frunze de salata si ulei de masline. Ingrediente: 1 kg muschi de vita salvie macinata sare grunjoasa 3-4 linguri ulei de masline o ceapa rosie un praf de paprika 50…

Read more »

Burgeri de casa cu cartofi

Burgeri_de_casa_cu_cartofiBurgeri de casa cu cartofi din: carne tocata de curcan, ceapa rosie, marar, patrunjel, sare, piper, ou, pesmet, cartofi si usturoi. Ingrediente: 500 g carne tocata de curcan 2 cepe rosii 2 legaturi marar o legatura patrunjel sare piper negru un ou 100 g pesmet 500 g cartofi 3-4 catei usturoi   Mod de preparare:…

Read more »

 

File de ton marinat, la grătar

File de ton marinat, la grătar din: file de ton, rozmarin, ulei de masline, ceapa verde, ardei copt, anghinare, ciuperci, busuioc si lamaie. Ingrediente: 180 g file de ton rozmarin proaspat ulei de masline 20 g ceapa verde 80 g ardei copt 80 g anghinare 30 g ciuperci de padure busuioc proaspat lamaie   Mod…

Read more »

Medalion de vită la grătar

Medalioan de vită la grătar din: muschi de vita, cartofi, parmezan, rosii cherry, unt, galbenus de ou, ulei de masline, sare, piper, seminte de mac si pesmet. Ingrediente: 180 g muschi de vita 2 buc. cartofi 20 g parmezan 2 buc. rosii cherry 20 g unt 1 galbenus de ou ulei de masline sare piper…

Read more »

 

Frigarui de pui cu sos alb

Frigarui de pui cu sos alb din: carne de pui, unt, ardei, sare grunjoasa, ulei de floarea soarelui, ceapa, usturoi si smantana. Ingrediente: 800 g carne de pui 50 g unt un kg ardei gras rosu 2-3 bucati ardei galben sare grunjoasa 30 ml ulei de floarea soarelui o ceapa pentru sosul alb: 6 catei…

Read more »

Crap cu salata de rosii coapte si usturoi

Crap cu salata de rosii coapte si usturoi din: file de crap, sare grunjoasa, ulei de masline, piper alb, ceapa, rosii cherry, usturoi, busuioc verde, otet balsamic si piper negru. Ingrediente: 800 g file de crap sare grunjoasa 2-3 linguri ulei de masline piper alb o ceapa alba pentru salata: 400 g rosii cherry 6-8…

Read more »

 

Retete pentru un gratar gustos

Gratar_4Retete pentru gratar: Reteta zilei: Coaste de miel cu sos de mustar Coaste de miel cu sos de mustar din: coaste de miel, sare, piper, rozmarin, ulei de masline, mustar, otet balsamic, usturoi, tarhon, sare si piper.   Ingrediente: coaste de miel sare si piper cateva crengute de rozmarin ulei de masline Ingrediente pentru sos:…

Read more »

Retete savuroase pentru gratar

Gratar_2Retete pentru gratar: Sandvis cu piept de pui Sandvis cu piept de pui din: piept de pui, zeama de lamaie, boia, ulei de masline, ciabatta, usturoi, maioneza, frunze de salata. Ingrediente: 4 piepti de pui, fara piele zeama de la 1 lamaie 1 lingura de boia ulei de masline, pentru stropit 1 paine ciabatta 1…

Read more »

10 retete pentru GRATAR

Gratar_1  Retete pentru GRATAR:   Burgeri din porumb cu salsa, ceapa si frunze de salata Burgeri din porumb cu salsa, ceapa si frunze de salata din: cartofi, ulei, ceapa rosie, ardei iute, chimion, coriandru, porumb dulce, malai, chifle, salsa, frunze de salata. Ingrediente: 6 cartofi dulci mari (circa 1,5 kg) 2 linguri de ulei, plus…

Read more »

9 retete pentru GRATAR

GratarRetete pentru gratar: Salata cu piept de pui, porumb si castravete Salata cu piept de pui, porumb si castravete din: piept de pui, usturi, boia, zeama de lamaie, ulei de masline, porumb, inimi de salata, castravete. Ingrediente: 4 piepti mici de pui 2 catei de usturoi, zdrobiti 1 lingura de boia zeama de la 1…

Read more »

Carnati la gratar

Carnati_la_gratarCarnati la gratar din: carnati, ulei de masline. Ingrediente: 1 kg carnati cruzi ulei de masline     Mod de preparare: Se ung cârnații cu puțin ulei. Este indicat să se frigă pe un grătar căruia i se poate controla intensitatea focului. Dacă focul este prea puternic, există posibilitatea să se crape. Este mai indicat…

Read more »

Calamari la gratar

Calamari_la_gratarCalamari la gratar din: calamari, lamaie, ulei de masline, boia de ardei iute, sare, piper boabe. Ingrediente: 500 g calamari (pui) 1 lămâie ulei de măsline boia de ardei iute sare piper boabe   Mod de preparare: Se spală bine calamarii. Se lasă întregi, fiind foarte mici și cruzi. Se tamponează cu un șervet și…

Read more »

Frigărui de somn cu ardei gras, ceapa si rosii

Frigarui_de_somn_cu_ardei_gras_ceapa_si_rosiiFrigărui de somn cu ardei gras, ceapa si rosii din: file de somn, ardie gras, ceapa, rosii, boia de ardei dulce, cimbru, lamaie, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g file de somn 1 ardei gras 1 ceapa 3 rosii 1 lingura boia de ardei dulce 1 lingurita rasa cimbru uscat 1 lamaie 50 ml ulei…

Read more »

Friptura marinata de vita la gratar

Friptura_marinata_de_vita_la_gratarFriptura marinata de vita la gratar din: muschi de vita, zeama de lime, zahar brun, coriandru, sos de soia, sos de peste, ardei iute, coriandru, castravete, rosii cherry, salota, varza alba, fasole verde. Ingrediente: 4 bucati de muschi de vita a cate 200 g fiecare pentru marinata: zeama de la 2 lime 1 lingurita de…

Read more »

Burger cu carne de vita si salsa

Burger_cu_carne_de_vita_si_salsaBurger cu carne de vita si salsa din: carne slaba de vita, ceapa verde, morcov, usturoi, mustar dijon, tarhon, ou, chifle integrale, ulei de rapita, nasturel, ardei, rosii cherry, zeama de lime, chives, ceapa rosie, fulgi de ardei iute. Ingrediente: 400 g carne slaba tocata de vita 5 fire de ceapa verde, tocate fin 140…

Read more »

Caracatită la grătar

Caracatita_la_gratarCaracatită la grătar din: caracatita, ulei de masline, ulei din seminte de struguri, ceapa, usturoi, boabe de piper, otet din vin, foi de dafin, boabe de enibahar, seminte de coriandru, cimbru, oregano, sare, piper. Ingrediente: 1 caracatita (circa 1,5 kg) 50 ml ulei de masline 50 ml ulei din seminte de struguri 1 ceapa 3-4…

Read more »

Friptura de vită cu porumb

Friptura_de_vita_cu_porumbFriptura de vită cu porumb din: muschi de vita, coriandru, smantana, pasta de ardei iute, ulei, miere, sos de soia, usturoi, zeama de lime, ceapa rosie, rosii cherry, avocado, unt, coaja de lime, porumb. Ingrediente: 2 bucati muschi de vita, de circa 200 g fiecare 1 mana mare de coriandru, tocat 100 ml de smantana…

Read more »

8 retete pentru GRATAR

Gratar_10Retete pentru GRATAR: Sardine fripte cu sos picant cu cocos Sardine fripte cu sos picant cu cocos din: sardine, praf de usturoi, sofran, sare, amidon de porumb, fulgi de ardei iute, piper alb, ulei de masline, lapte de cocos, sos de peste, usturoi, zahar brun. Ingrediente: cate 3-4 sardine/portie, in functie de dimensiunile lor amestec…

Read more »

Retete delicioase pentru Gratar

Gratar_9Retete pentru gratar: Medalioane de porc cu fasole verde Medalioane de porc cu fasole verde din: muschi file de porc, bacon, miere, ghimbir, sos de soia, fasole verde, ceapa, ardei iute, ulei, vin rosu, piper. Ingrediente: 400 g muschi file de porc 16 felii de bacon 2 linguri miere 2 lingurite ghimbir ras 6 linguri…

Read more »

Antricot de porc pe grătar

Antricot_de_porc_la_gratarAntricot de porc pe grătar din: vin rosu, antrioct de porc, cartofi, rosii, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 100 ml vin roșu 2 bucăți antricot 6 cartofi 3 roșii pătrunjel proaspăt ulei de măsline sare piper   Mod de preparare: Se amestecă vinul cu sare, piper și ulei de măsline. În baițul obținut se pun bucățile…

Read more »

7 retete pentru GRATAR

Gratar_8Retete pentru GRATAR: Friptura de vita picanta Friptura picanta din: muschi de vita, ulei, piper rosi, fulgi de ardei rosu, cimbru, chimen, oregano, usturoi, sare. Ingrediente: 500 g muschi de vita 200 ml ulei 1/2 lingurita piper rosu macinat grosier 1/2 lingurita fulgi de ardei rosu 1/2 lingurita cimbru macinat 1/2 lingurita chimen macinat 1/2…

Read more »

Retete gustoase pentru gratar

Gratar_7Retete pentru gratar:   Păstrăv picant la grătar Păstrăv picant la grătar din: pastravi, chimen, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, piper, verdeata, sare. Ingrediente: 4 pastravi (250 g fiecare) curatati si spalati 1 lingurita chimen macinat 3 linguri ulei de masline 2 linguri suc de lamaie 2-3 catei de usturoi pisati 1/2 lingurita…

Read more »

Dieta Sonoma

Dieta3Cei care se asteapta la o dieta bazata pe struguri, must si vin, vor fi dezamagiti, deoarece autoarea, Connie Guttersen, nu face altceva decat sa puna o alta eticheta pe vechea si verificata dieta mediteraneeana – carne slaba, ulei de masline, legume si fructe. Secretul scaderii in greutate, nu consta in evitarea mancarurilor, ci in…

Read more »

6 retete pentru GRATAR

Gratar_6Retete pentru GRATAR: Frigarui de pui aromate cu salata Frigarui de pui aromate cu salata din: iaurt, pasta de curry, piept de pui, rosii cherry, lipii, castarvete, ceapa rosie, frunze de coriandru, zeama de lamaie, amestec de salata. Ingrediente: 150 g iaurt 2 linguri pasta de curry 4 piepti de pui dezosati, fara piele si…

Read more »

5 retete pentru GRATAR

Gratar_5Retete pentru GRATAR: Sendvis cu piept de curcan Sendvis cu piept de curcan din: piept de curcan, sare, piper, ulei de masline, frunze de salata, rosii, chifle ciabatta, crema de branza de vaci, cascaval. Ingrediente: 400 g piept de curcan sare piper 3 linguri ulei de masline 8 frunze de salata 2 rosii mari si…

Read more »

4 retete pentru GRATAR

Gratar_4Retete pentru GRATAR: Frigarui de pui aromate cu salata Frigarui de pui aromate cu salata din: iaurt, pasta de curry, piept de pui, rosii cherry, lipii, castarvete, ceapa rosie, frunze de coriandru, zeama de lamaie, amestec de salata. Ingrediente: 150 g iaurt 2 linguri pasta de curry 4 piepti de pui dezosati, fara piele si…

Read more »

Retete pentru gratar

Gratar_2  Retete pentru gratar:   Frigarui de pui cu caise Frigarui de pui cu caise din: carne de pui, alune, ulei de masline, caise uscate, sare, piper. Ingrediente: 800 g carne de pui 100 g alune 4 linguri ulei de masline 200 g caise uscate sare piper Mod de preparare: Tăiaţi carnea de pui în…

Read more »

3 retete pentru GRATAR

Gratar_1  Retete pentru GRATAR:   Pui cu ardei, usturoi si vin la gratar Pui cu ardei, usturoi si vin la gratar din: pui, ardei gras, ardei iute, usturoi, lamaie, vin alb de porto, conaic, ulei de masline, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 pui 1 ardei gras verde 1 ardei iute rosu 2 catei de usturoi…

Read more »

Cateva retete pentru gratar

Gratar  Retete pentru gratar:     Ton la gratar cu sos pesto si salata Iceberg O reteta delicioasa de ton la gratar cu sos pesto si salata iceberg din: ron rosu, salata iceberg, masline verzi, sos pesto, otet de sampanie, ulei de susan, sare, piper si creveti tiger. Ingrediente: 220 g ton rosu 60 g…

Read more »

Kebab de miel

Kebab_de_mielKebab de miel din: cartofi noi, carne de berbecut, ardei gras, usturoi, ulei de masline, lamaie. Ingrediente: 200 g cartofi noi mici 250 g carne de berbecut sau de miel, taiata in cuburi de 2,5 cm 1 ardei gras rosu, curatat si taiat in bucati 2 catei de usturoi, zdrobiti 1 lingrua ulei de masline…

Read more »

Somon cu menta si marar

Somon_cu_menta_si_mararSomon cu menta si marar din: somon, ulei de masline, marar verde, frunze de menta, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 4 bucati de somon 200 ml ulei de masline 2 legaturi marar verde 1 legatura frunze de menta 1 lamaie sare piper proaspat macinat   Mod de preparare: Ştergeţi bucăţile de peşte, apoi condimentaţi-le cu sare…

Read more »

Friptura de berbecut cu sos

Friptura_de_berbecut_cu_sosFriptura de berbecut cu sos din: pulpa de berbecut, salata, ulei de floarea soarelui, ceapa, ketchup, sos worcestershire, zahar brun, otet de vin rosu. Ingrediente: 4 felii de pulpa de berbecut salata pentru sos: 1 lingura de ulei de floarea soarelui, plus extra pentru prajit 1 ceapa tocata marunt 150 ml ketchup 3 linguri de…

Read more »

Supa crema de salata cu branza de capra

Supa_crema_de_salata_cu_branza_de_capraSupa crema de salata cu branza de capra din: ceapa, usturoi, unt, cartof, supa de legume, frunze de spanac, bagheta, branza roquefort, smantana. Ingrediente: 1 ceapa 1 catel de usturoi 25 g unt 1 cartof mare 1 l supa de legume 250 g frunze de fetica sau de spanac 1 minibagheta 100 g Roquefort 4…

Read more »

Hamburgeri de casă cu ardei iute si ceapa rosie

Hamburgeri_de_casa_cu_ardei_iute_si_ceapa_rosieHamburgeri de casă cu ardei iute si ceapa rosie din: faina, drojdie uscata, zahar fin, sare, apa calda, ulei, ou, sare, mac, chimen, carne tocata, ardei iute, sos worcester, patrunjel, mustar, sare, piper, frunze de salata, ceapa rosie, otet, rosii, zahar, maioneza. Ingrediente: chifle: 400 g faina 1 lingura drojdie uscata 1 lingura zahar fin…

Read more »

Friptura de vita cu pesto

Friptura_de_vita_cu_pestoFriptura de vita cu pesto din: telina, morcovi, ceapa, telina apio, ulei de masline, antricoate de vita, andiva, patrunjel, caju, usturoi, zeama de lamaie, parmezan. Ingrediente: 250 g telina, curatata si taiate cubulete 300 g de morcovi, taiati in sferturi pe lungime 3 salote sau cepe mici, taiate in sferturi 3 tulpini de telina Apio,…

Read more »

Salata cu creveti si chorizo

Salata_cu_creveti_si_chorizoSalata cu creveti si chorizo din: vinete, ulei de masline, creveti, chorizo, naut, ceapa rosie, spanac, patrunjel, usturoi, ulei de masline, zeama de lamaie, coaja de lamaie, lamai murate, chimion, miere. Ingrediente: 2 vinete, taiate in felii groase de 1 cm 6 linguri ulei de masline, plus un strop pentru creveti 140 g creveti cruzi,…

Read more »

Reteta zilei: Salata cu rucola si bacon

Salata_cu_rucola_si_bacon_05Salata cu rucola si bacon din: rucola, bacon, rosii cherry, parmezan, otet balsamic, ulei de masline, sare, piper.   Ingrediente: 1 salata rucola 8 felii bacon 1/4 kg rosii cherry, taiate sferturi parmezan ras Otet balsamic ulei de masline sare si piper negru   Mod de preparare: Incingeti gratarul si adaugati baconul. Gatiti 4-5 minute pe…

Read more »

Cum se prepara ananas la gratar cu caramel si rom (video)

Cum_se_prepara_ananas_la_gratar_cu_caramel_si_romRetete video: Cum se prepara ananas la gratar cu caramel si rom

Read more »

Sendvis cu piept de curcan

Sendvis_cu_piept_de_curcanSendvis cu piept de curcan din: piept de curcan, sare, piper, ulei de masline, frunze de salata, rosii, chifle ciabatta, crema de branza de vaci, cascaval. Ingrediente: 400 g piept de curcan sare piper 3 linguri ulei de masline 8 frunze de salata 2 rosii mari si carnoase 4 chifle ciabatta 200 g crema de…

Read more »

Cheeseburger cu carne tocata de vita

Cheeseburger_cu_carne_tocata_de_vitaCheeseburger cu carne tocata de vita din: carne tocata de vita, pesmet, cheddar, sos worcestershire, patrunjel, oua, chifle, rosii, ceapa rosie, salata verde, sos de rosii, salata de varza, cartofi prajiti. Ingrediente: 1 kg carne tocata de vita 300 g pesmet 140 g de Cheddar marutat, ras 4 linguri de sos Worcestershire 1 legatura mica…

Read more »

Cotlete de porc marinate

Cotlete_de_porc_marinateCotlete de porc marinate din: mustar cu boabe, mustar crema, ulei, otet balsamic alb, miere, rozmarin, usturoi, sare, piper, bere, cotlet de porc. Ingrediente: marinata: 1 lingura mustar cu boabe 1 lingura mustar crema 4 linguri ulei 1 lingura otet balsamic alb 1 lingurita miere acele de la 2 fire de rozmarin 3 catei de…

Read more »

Souvlaki de miel

Souvlaki_de_mielSouvlaki de miel din: usturoi, sare de msare, ulei de masline, coaja de lamaie, zeama de lamaie, marar, carne de miel, pita. Ingediente: 2 catei de usturoi, tocati marunt 2 lingurite sare de mare 4 linguri ulei de masline coaja rasa si zeama de la o lamaie 1 lingura de marar tocat marunt 700 g…

Read more »

Salată de vinete la grătar, ardei şi bulgur

Salata_de_vinete_la_gratar_ardei_si_bulgurSalată de vinete la grătar, ardei şi bulgur din: bulgur, rosii uscate, vinete, ardei, ulei de masline, frunze de busuioc. Ingrediente: 175 g de bulgur 3 rosii uscate tocata marunt 4 vinete mici, taiate pe lungime in 3 felii 1 ardei rosu, taiat pe lungime in felii 2 lingurite ulei de masline 1 mana frunze…

Read more »

Muschi de vita cu sos de ardei gras

Muschi_de_vita_cu_sos_de_ardei_grasMuschi de vita cu sos de ardei gras din: muschi de vita, sare de mare, ardei grasi, seminte de pin, ulei de masline, paine, otet de vin rosu, sare, piper, lamaie. Ingrediente: 1 kg muschi de vita 400 g sare de mare 4 ardei grasi rosii 60 g semitne de pin 100 ml ulei de…

Read more »

Fajitas cu vita

Fajitas_cu_vitaFajitas cu vita din: avocado, zeama de lime, lime, porumb, rosie, coriandru, ulei de masline, ceapa rosie, cotlet de vita, boia, chimion, usturoi pudra, lipii, salata iceberg, ardei iute. Ingrediente: 1 avocado foarte copt zeama de la 1 lime 1 lime taiata in sferturi 100 g porumb din conserva 1 rosie curatata de semitne, taiata…

Read more »

Vinete umplute cu telemea

Vinete_umplute_cu_telemeaVinete umplute cu telemea din: vinete, usturoi, telemea, seminte de chimen, marar verde, ulei de masline. Ingrediente: 4 vinete mai mari 3 capatani de usturoi 300 g telemea desarata 1 lingurita seminte de chimen zdrobite 1 legatura marar verde 3 linguri ulei de masline   Mod de preparare: Tăiaţi telemeaua în bastonaşe, puneţi-le într-un castron,…

Read more »

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.