Retete pentru masa de Pasti: Rulouri cu carne de miel

Printeaza

Rulouri cu carne de miel din: muschi de miel, ulei vegetal, sare, piper si fasole boabe.

Ingrediente:Retete_pentru_Pasti_Rulouri_cu_carne_de_miel
  • 2 randuri muschi de miel cu os
  • 1 lingura de ulei vegetal
  • Sare si piper dupa gust
  • Fasole boabe pentru servire

 

 

 

Mod de preparare:

Folosind un cutit ascutit, indepartati stratul de grasime. Dezosati carnea de miel. Indepartati si restul de grasime, apoi pastrati doar muschiul. Asezonati cu sare si piper. Inveliti fiecare bucata de muschi cu bucatile de grasime indepartate si legati cu sfoara.

Asezonati cu sare si piper dupa gust si deasupra. Se incalzeste cuptorul la 200 ° C. Intr-o tigaie, se incalzește uleiul la foc mediu, apoi adaugati rulourile si prajiti pe toate partile. Se transfera intr-o tava si dati la cuptor pentru 7-12 minute.

Scoateți carnea de miel din cuptor, transferati pe un platou de servire si lasati sa se odihneasca 7 minute. Taiati rulourile si serviti cu fasole boabe.

Rulouri cu carne de miel

 

Retete_pentru_Pasti_Rulouri_cu_carne_de_miel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.