Retete pentru masa de Pasti: Rulada cu morcovi si pulpa de miel

Printeaza

Rulada cu morcovi si pulpa de miel din: pulpa de miel, oua, ceapa, morcovi, castravete murat, sunca, unt, busuioc, cimbru, patrunjel, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Retete_pentru_masa_de_Pasti_Rulada_cu_morcovi_si_pulpa_de_miel

  • 900 g pulpa de miel
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 castarvete murat
  • 50 g sunca
  • 2 linguri cu unt
  • busuioc
  • cimbru
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie mărunt 400 g de carne de miel şi amestec-o cu şurca, mor­covul tăiat în cubuleţe şi castravetele murat. Adaugă ouăle bătute cu un praf de sare şi piper şi ceapa călită separat. Condimentează cu pătrunjel tocat, busuioc şi cimbru.

Taie restul de carne în aşa fel încât să oPţii o bucată mal mare, Bate-o uşor cu ciocanul şi condimenteaz-o cu sare şi piper. Pune în mijloc amestecul de carne şi verdeaţă şi rulează cât mal strâns. Leagă cu sfoară şi aşaz-o într-o tavă unsă cu unt.

Toarnă deasupra o ceşcuţă cu apă călduţă şi lasă la cuptor o oră. Din când în când, stropeşte rulada cu sosul format în tavc La final, presară pătrunjel şi serveşte rulada cu salată verde şi ridichi.

Rulada cu morcovi si pulpa de miel

Retete_pentru_masa_de_Pasti_Rulada_cu_morcovi_si_pulpa_de_miel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.