Retete pentru masa de Pasti: Pulpa de miel cu ceapa
PrinteazaO reteta delicioasa si savuroasa de pulpa de miel cu ceapa din: pulpa de miel, ceapa verde, usturoi, sare, cimbru, busuioc, vin alb, sparanghel si ulei de floarea soarelui.
- o pulpa de miel de 1-2 kg
- 3 legaturi ceapa verde
- o legatura usturoi verde
- sare
- cimbru
- busuioc
- 150 ml vin alb
- 300 g sparanghel
- ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Se condimentează pulpa de miel cu cimbru, busuioc şi sare, se unge cu ulei de floarea-soa- relui şi se lasă la rece. Separat, se curăţă sparanghelul, se prinde într-un mănunchi şi se opăreşte aproximativ 30 de minute în apă cu sare.
Se curăţă ceapa şi usturoiul, se spală şi se împletesc 2 fire de ceapă, plus un fir de usturoi.
Se aşază în tavă împreună cu sparanghelul, se stropesc cu ulei şi cu sare, se aşază pulpa şi se dă la cuptor. Se coace la foc potrivit, până se rumeneşte.
Pulpa de miel cu ceapa
Pofta buna!