Retete pentru masa de Pasti: Friptura de miel

Printeaza

Friptura de miel din: vin alb sec, ulei de masline, apa, lamai, usturoi, cimbru, sare, piper, boia de ardei dulci, ardei iute, pulpa de miel, frunze de menta.

Ingrediente:Retete_pentru_masa_de_Pasti_Friptura_de_miel

  • 200 ml vin alb sec
  • 100 ml ulei de masline
  • 50 ml apa
  • 2 lamai
  • 8 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 2 ardei iuti
  • 1 bucata pulpa de miel
  • frunze de menta

 

Mod de preparare:

Stoarcem lamaile pentru zeama.  Spalam carnea, apoi o zvantam cu un prosop si o impanam cu usturoi, condimentam, o ungem cu ulei si o lasam la marinat cateva ore la frigider. Incalzim cuptorul la 180 grade C si introducem tava cu friptura.

Dupa aproximativ 20 minute adaugam putina apa. Cand este aproape gata, adaugam peste carne zeama de lamaie, frunzele de menta si vinul, acoperim vasul cu staniol si lasam tava in cuptor inca 10 minute.

Friptura de miel

Retete_pentru_masa_de_Pasti_Friptura_de_miel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.