Retete pentru masa de Pasti: Friptura de miel cu rozmarin si usturoi

Printeaza

Friptura de miel cu rozmarin si usturoi din: pulpa de miel, rozmarin, usturoi, ulei vegetal, sare, piper, broccoli si cartofi copti.

Ingrediente:Retete_pentru_masa_de_Pasti_Friptura_de_miel_cu_rozmarin_si_usturoi

  • 1 pulpa de miel
  • 4 crengute de rozmarin
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei vegetal
  • Sare si piper dupa gust
  • Broccoli si cartofi copti pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Dezosati pulpa de miel. Atunci cand osul a fost eliminat, asezonati interiorul carnii cu sare si piper dupa gust si apoi puneti osul inapoi. Indoiți carnea inapoi peste os, se lega cu sfoara și apoi se asezoneaza si pe afara.

Incalziti uleiul intr-o tigaie mare și apoi prajiti carne ape toate partile.

Puneti rozmarinul și usturoiul intr-un vas de cuptor și asezati carnea de miel deasupra acestora. Dati la cuptor si gatiti pentru aproximativ 45-50 de minute.

Scoateți carnea de miel din cuptor și se lasa sa se odihneasca timp de 15 minute.

Taiați, scoateti osul si serviti cu boroccoli sau cartofi copti.

Friptura de miel cu rozmarin si usturoi

Retete_pentru_masa_de_Pasti_Friptura_de_miel_cu_rozmarin_si_usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.