Retete pentru masa de Pasti: Drob de Miel

Printeaza

Drob de Miel din: prapur de miel, maruntaie de miel, piper, sare, ulei de masline, patrunjel, oua, ceapa verde.

Ingrediente:Retete_pentru_masa_de_Pasti_Drob_de_miel

  • 1 bucata prapur de miel tinu in apa calduta
  • 800 g maruntaie de miel
  • piper dupa gust
  • sare
  • ulei de masline
  • patrunjel/marar
  • 6 oua
  • 5 legaturi ceapa verde

 

Mod de preparare:

Taiem ceapa verde marunt si o calim in ulei.  Spalam maruntaiele, le taiem bucatele si le prajim in putin ulei, apoi punem capacul pentru a le inabusi. Dupa prajire, trecem carnea prin masina de tocat impreuna cu mararul.

O amestecam cu ceapa verde calita si racita. Adaugam ouale si condimentele si amestecam bine compozitia.

Aranjam prapurul intr-o tava unsa cu unt. Punem compozitia la mijloc, o nivelam si o acoperim cu marginile prapurului. Ungem drobul cu ulei pe deasupra si il introducem la cuptor la o temperatura de 175 grade C timp de 30 minute.

Drob de Miel

Retete_pentru_masa_de_Pasti_Drob_de_miel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.