Retete pentru masa de Pasti: Drob cu carne de miel rustic

Printeaza

Drob cu carne de miel rustic din: prapur de miel, maruntaie de la un miel, oua, castraveti murati, ardei gras, ulei, ceapa, sare si piper.

Ingrediente:Retete_peste_Pasti_Drob_cu_carne_de_miel_rustic

  • 1 prapur de miel
  • maruntaiele de la un miel (inima, ficat, plamani si rinichi)
  • 5 oua
  • 2 castraveti murati
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 linguri cu ulei
  • 2 cepe
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Opăreşte măruntaiele şi taie-le cât mai mărunt. Amestecă tocătura cu ouăle bătute, o ceapă, castraveţii şi o jumătate de ardei, toate tocate fin, sare şi piper după gust. Toarnâ o ceşcuţă din zeama în care au fiert măruntaiele şi amestecă.

Aşaza compoziţia într-o formă unsă cu ulei şi tapetată cu prapurul, înveleşte compoziţia cu marginile prapurului. Unge cu ulei şl dă la cuptor pentru 30-45 de minute, Răstoarnă drobul pe un platou şi presară restul de ceapă şi ardei tăiat mărunt. Apasă uşor cu palmele şi lasă să se răcorească. Taie în felii grosuţe.

Drob cu carne de miel rustic

Retete_peste_Pasti_Drob_cu_carne_de_miel_rustic

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.