Retete pentru masa de Pasti: Cotlete de berbecut

Printeaza

O reteta de cotlete de berbecut din: usturoi, ghimbir, zeama de lamaie, ulei de masline, pudra de chilli, chimion si cotlete de berbecut.

Ingrediente:Retete_pentru_masa_de_Pasti_Cotlete_de_berbecut

  • 4 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 lingura de ghimbir dat pe razatoare
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita pudra de chilli
  • 1 lingurita de chimion
  • 8 cotlete de berbecut

 

Mod de preparare:

Se pune usturoiul într-un bol împreună cu ghimbirul, zeama de lămâie, uleiul, condimentele, se amestecă şi se asezonează.

Se mixează cu blenderul, apoi se acoperă carnea de miel cu sosul format. Se lasă la marinat în frigider timp de câteva ore sau peste noapte.

Se încinge grătarul şi se frig cotletele trei minute pe fiecare parte, până se pătrund, dar încă să fie roz şi zemoase în centru.

Cotlete de berbecuţ

Retete_pentru_masa_de_Pasti_Cotlete_de_berbecut

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Cele mai bune

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.