Retete pentru masa de Pasti: Cotlet de miel italienesc

Printeaza

O reteta simpla de cotlet de miel italienesc din: cotlet de miel, slanina afumata, ulei de masline, ceapa, pasta de rosii, foaie de dafin, sare, piper si cimbru.

Ingrediente:Retete_pentru_Pasti_Cotlet_de_miel_italienesc

  • 8 felii cotlet de miel
  • 100 g slăninuţă afumată
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 lingură de ceapă rasă
  • 1 lingură de pastă de roşii
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper măci­nat
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa în ulei, iar cotle­tele, împănate cu slăninuţă afumată tăiată felii subţiri le prăjeşti în acest amestec.

Adaugi apoi toate condimentele, le stingi cu vin şi apoi le laşi să se înăbuşe până se înmoaie.

Serveşti cotletele cu garnitură de spanac (fiert şi făcut piure) şi cu spaghete fierbinţi, cu puţin unt deasupra.

Cotlet de miel italienesc

Retete_pentru_Pasti_Cotlet_de_miel_italienesc

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.