Retete pentru masa de Pasti: Costite de miel cu cuscus

Printeaza

Costite de miel cu cuscus din: costite de miel, sos de chilli, ceapa rosie, zahar, usturoi, sare, piper, vin rosu, otet balsamic, ulei de masline, cuscus, supa de vita, unt si rozmarin.

Ingrediente:Retete_pentru_masa_de_Pasti_Costite_de_miel_cu_cuscus

  • un kg costite de miel
  • o lingura sos de chilli
  • 2 cepe rosii
  • o lingura zahar
  • 2-3 catei usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • 125 ml vin rosu
  • o lingura otet balsamic
  • 3-4 lingurite ulei de masline
  • 400 g cuscus
  • un litru supa de vita
  • 50 g unt
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Se ung costiţele cu ulei şi se dau cu sare şi piper. Se perpe­lesc în tigaie cât să devină aurii. Se curăţă ceapa, se taie solzi-şori şi se căleşte în ulei, se pune zahărul si se mai lasă puţin. Se amestecă vinul, cu uleiul, oţetul balsamic, sarea, pasta de chilii, rozmarinul, ceapa călită şi usturoiul zdrobit.

Se toarnă peste costiţe şi se dau la cuptor. Se toarnă supa clocotită peste cuşcuş şi se lasă la foc mic. Se potriveşte apoi cu sare, piper şi unt. Cuşcuşul se serveşte cu costiţele rumenite si rozmarin.

Costite de miel cu cuscus

Retete_pentru_masa_de_Pasti_Costite_de_miel_cu_cuscus

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.