Retete pentru masa de Pasti: Coaste de miel marinate

Printeaza

O reteta de coaste de miel marinate din: rozmarin, usturoi, mustar de dijon, ulei de masline si cotlete de miel.

Ingrediente:Retete_pentru_masa_de_Pasti_Coaste_de_miel_marinate

  • 2 crenguţe de rozmarin, tocate
  • 4 căţei de usturoi, tocaţi
  • 4 linguri muştar de Dijon
  • ulei de măsline
  • 3 şiruri de cotlete de miel (a câte 6 cotlete fiecare)

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă rozmarinul cu usturoiul zdroit, muştarul şi trei linguri ulei de măsline. Se asezonează bine cu sare şi piper. 

Se taie şi se separă cotletele, apoi se acoperă cu marinadă. Se amestecă bine cu mâna astfel încât să se îmbrace bine în marinadă.

Se acoperă cu folie alimentară sau se aşază într-o pungă mare pentru congelator şi se lasă la marinat câteva ore sau peste noapte, la frigider.

La ora mesei, se scot coastele şi se aşază pe cea mai rece zonă a grătarului 10 minute, întorcându-le des astfel încât să devină rozalii sau până când se fac aşa cum îţi plac ţie. Se servesc imediat.

Coaste de miel marinate

Retete_pentru_masa_de_Pasti_Coaste_de_miel_marinate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.