Retete pentru masa de Pasti: Coaste de miel cu rozmarin, usturoi si patrunjel
PrinteazaCoaste de miel cu rozmarin, usturoi si patrunjel din: coaste de miel, rozmarin, usturoi, patrunjel, piper, sare si ulei de masline.
- ½ kg carne de miel (coaste de miel)
- 2 crengute de rozmarin proaspat
- 2 catei de usturoi, tocati
- 2 linguri patrunjel tocat
- Piper
- sare
- ulei de masline
Mod de preparare:
Crestati coastele din loc in loc, adaugati rozmarin, usturoi, patrunjel, piper, sare și ulei de masline si frecati bine totul.
Se lasa sa stea la marinat la rece cateva ore. Se incalzeste cuptorul la 180C.
Scoateti coastele din frigider si lasati sa stea la temperature camerei.
Puneti in tava de cuptor, acoperiti si gatiti pentru aproximativ 40 de minute. Luati capacul și gatiti pentru inca 20 de minute.
Opriti focul și lasati sa se odhneasca aproximativ 10 minute.
Feliati și serviti dupa preferinta cu cartofi copti, smantana sau salata Caesar.
Coaste de miel cu rozmarin, usturoi si patrunjel
Pofta buna!