Retete pentru masa de Pasti: Coaste de miel cu rozmarin si legume coapte
PrinteazaCoaste de miel cu rozmarin si legume coapte din: ulei de masline, coaste de miel, pasta de tomate, rozmarin, ceapa rosie, ardei, rosii cherry si vin alb.
- 3 linguri ulei de masline
- 2 coaste de miel, fiecare cu cate 6 cotlete
- 2 linguri pasta de tomate
- 3 ramurele de rozmarin, tocate
- 2 cepe rosii, taiate sferturi
- 2 ardei rosii si unul galben
- 250 g rosii cherry, taiate jumatati
- 175 ml vin alb
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 6/200C. Incinge 1 lingura ulei si frige carnea de miel, cu partea de grasime in jos. Amesteca pasta de tomate cu restul de ulei, rozmarin, asezoneaza, iar cu acest amestec freaca bine carnea.
Pune legumele intr-o tava de copt si da-le la cuptor 15 minute. Asaza carnea de miel deasupra, toarna vinul si coace inca 25 de minute. Lasa sa mai stea 10 minute la loc cald. Serveste cu garnitura preferata.
Coaste de miel cu rozmarin si legume coapte
Pofta buna!