Retete pentru masa de Pasti: Coaste de miel cu legume

Printeaza

Coaste de miel cu legume din: coaste de miel, vin rosu, usturoi, ceapa rosie, rosii cherry, fasole verde, unt, rozmarin, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Retete_pentru_Pasti_Coaste_de_miel_cu_legume

  • 800 g coaste de miel
  • 250 ml vin rosu
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa rosie
  • 100 g rosii cherry
  • 600 g fasole verde
  • 4 linguri cu unt
  • rozmarin
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Condimentează coastele cu sare şi piper. Toarnă peste ele vinul amestecat cu usturoiul zdrobit şi puţin rozmarin şi cimbru.

Acoperă-le şi lasa-le la marinat până a doua zi sau cel puţin patru ore. Scurge coastele şi rumeneşte-le pe ambele părţi în untul topit.

Stinge cu marinată în care au stat.

Pune deasupra folie de aluminiu şi lasa-le la cuptor, la foc mic, 30 de minute, îndepărtează folia şi adaugă ceapa tocată în bucăţi mari, roşiile cherry tăiate în jumătate şi fasolea fiartă separat.

Lasă la cuptor cel mult 20 de minute, pentru a se întrepătrunde aromele.

Coaste de miel cu legume

Retete_pentru_Pasti_Coaste_de_miel_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.