Retete pentru masa de Pasti: Chiftelute cu carne de miel

Printeaza

Chiftelute cu carne de miel din: carne tocata de miel, stafide, scortisoara, pesmet, ou, ceapa verde, lipii, iaurt, frunze de menta, rosii, suc de limeta, sare si piper.

 

Ingrediente:Retete_pentru_masa_de_Pasti_Chiftelute_cu_carne_de_miel

  • 1 kg carne tocata de miel
  • 1/4 ceasca de stafide
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 5-6 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 4 fire ceapa verde, taiata felii subțiri
  • 4 lipii
  • 1/2 ceasca de iaurt
  • Frunze proaspete de menta, pentru ornat
  • 1/4 ceasca rosii tocate, pentru ornat
  • suc de limeta
  • Sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180C. Intr-un castron mare combinati carnea de miel, stafidele, scortisoara, pesmetul, oul, 3/4 din feliile de ceapa verde si sare si piper dupa gust. Amestecati bine cu mainile, apoi formati chiftelutele.

Puneti-le pe o foaie de copt intr-o tava de cuptor. Dati la cuptor pentru 20 de minute. Din cand in cand mai intoarceti.

Se incalzesc lipiile in cuptorul cu microunde. Serviti chiftelutele cu lipii si iaurt si garnisiti cu ceapa verde si rosii. Stropiti cu suc de limeta.

 

Chiftelute cu carne de miel

 

Retete_pentru_masa_de_Pasti_Chiftelute_cu_carne_de_miel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.