Retete pentru masa de Florii

Printeaza

Retete pentru masa de Florii:

Peste_alb_cu_fetuccini_si_sos_de_arahide_04

Reteta zilei: Peste alb cu fetuccini si sos de arahide

Peste alb cu fetuccini si sos de arahide din: sos de peste, miere, otet de orez, fulgi de ardei rosu, unt de arahide, lapte de nuca de cocos, pasta de curry, paste fettucini, suc de lamaie, otet de vin alb, ulei de masline, peste alb, sare, iper, ceapa verde.   Ingrediente pentru sosul de arahide […]

Peste_alb_la_cuptor_cu_lapte_de_cocos_si_lamaie_10

Reteta zilei: Peste alb la cuptor cu lapte de cocos si lamaie

Peste alb la cuptor cu lapte de cocos si lamaie din: file de peste alb, lapte de cocos, chili dulce, lamaie, coriandru, sare, piper.   Ingrediente: 2 kg file de peste alb 1 cutie lapte de cocos 1/3 ceasca sos de chili dulce 1 lamaie 1/2 buchet coriandru, tocat sare si piper   Mod de […]

Peste_prajit_pe_pat_de_tocana_de_legume_04

Reteta zilei: Peste prajit pe pat de tocana de legume

Peste prajit pe pat de tocana de legume din: ulei de masline, ceapa, morcov, telina, usturoi, rosii, fasole, supa de pui, apa, salvie, sare, piper, peste, patrunjel. Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 1 ceapa, cuburi 1 ceasca morcov cubulete 1 ceasca telina cubulete 3-4 catei de usturoi tocat 2 cesti rosii cubulete 2 cutii […]

Peste_in_sos_de_nuca_de_cocos_07

Reteta zilei: Peste in sos de nuca de cocos

Peste in sos de nuca de cocos din: peste, chili, coriandru, curcuma, piper, suc de lamaie, sare, ulei, ceapa rosie, pasta de usturoi cu ghimbir, rosii, lapte de nuca de cocos, garam masala. Ingrediente pentru marinata: 2 pesti, dupa preferinta, feliat 1 lingurita chili 1 lingurita coriandru ¼ lingurita curcuma ¼ lingurita piper 1 linguriță […]

Peste_la_tigaie_in_unt_3

Reteta zilei: Peste la tigaie in unt

Peste la tigaie in unt din: peste, ulei de masline, unt nesarat, sare si piper. Ingrediente: 3-4 pesti (dupa preferinta) 1 lingura de ulei de masline Unt nesarat Sare si piper dupa gust   Mod de preparare: Asigurați-va ca peștele nu are solzi, spalati bine si incercati sa indepartati oasele vizibile. Taiati pestii bucati potrivite. […]

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata bine pestele la tigaie in unt

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.