Retete pentru gratar: Pui picant cu salata verde

Printeaza

Pui picant cu salata verde din: usturoi, condiment cajun, boia iute, praf de chilli, oregano, zeama de lamaie, ulei de masline, pui.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Pui_picant_cu_salata_verde

  • 3 catei de usturoi, zdrobit
  • 1 lingura condiment Cajun
  • 4 linguri boia iute
  • 1 lingurita praf de chilli
  • 1 lingura oregano
  • zeama de la 1 lamaie
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1,5-2 kg pui

 

Mod de preparare:

Combină usturoiul, condimentul, boiaua, chilii, oregano, lămâia şi uleiul de măsline. Crestează pieliţa puiului şi unge cu jumătate din amestecul pregătit. Lasă să stea cel puţin 1 oră.

Frige puiul cu pieptul în sus la grătarul încins la temperatură potrivită 15 min, până când se arde, apoi întoarce şi lasă încă 15 min. întoarce puiul cu pieptul în sus, unge cu marinata rămasă, acoperă grătarul cu capac şi lasă la grătar încă 15 min.

Este gata atunci când zeama e limpede. Serveşte cu salată verde.

Pui picant cu salata verde

Retete_pentru_gratar_Pui_picant_cu_salata_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.