Retete pentru gratar: Pui cu spanac si rosii

Printeaza

Pui cu spanac si rosii din: piept de pui, spanac, rosii, ulei de masline, sare, piper, oregano, otet balsamic.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Pui_cu_spanac_si_rosii

  • 2 piepti de pui, fara piele si os
  • 500 g spanac
  • 2-3 rosii
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • oregano
  • otet balsamic

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui îl tai în două şi condimentezi fiecare felie cu sare şi piper, apoi cu oregano.

Ungi apoi feliile de carne cu puţin ulei de măsline şi le pui pe grătar. Intorci pieptul de pui, să se pătrundă pe ambele părţi.

Speli spanacul, îl usuci într-un prosopel şi îl căleşti în ulei de măsline, într-o tigaie.

Pe un platou aşezi un pat de spanac şi adaugi pieptul de pui. Speli roşiile, le tai în sferturi şi le aşezi pe platou.

Din loc în loc, stropeşti cu puţin ulei şi cu oţet balsamic. Adaugi, dacă mai este necesar, sare şi piper.

Pui cu spanac si rosii

Retete_pentru_gratar_Pui_cu_spanac_si_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.