Retete pentru gratar: Muschi de porc marinat la gratar

Printeaza

O retete de muschi de porc marinat la gratar din: muschi de porc, ghimbir, usturoi, sos de soia, ulei de susan, mustar, chilli si arpagic. Muschiul de porc la gratar este perfect pentru un picnic intre prieteni.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Muschi_de_porc_marinat_la_gratar

  • 1 bucata muschi de porc
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1 catel de usturoi uscat
  • 25 ml sos de soia
  • 3 ml ulei de susan
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita chilli
  • 2 bucati arpagic

 

Mod de preparare:

Se amesteca ghimbirul, usturoiul, sosul de soia, uleiul de susan, mustarul si prafulde chilli pana se omogenizeaza, apoi se pune compozitia intr-un recipient.

Indeparteaza orice pielita de pe muschiul de porc. Presara sare si piper pe muschiul de porc, apoi pune-l in recipietul cu marinada. Lasa-l in frigider intre 2 si 24 de ore. Scoate carnea din frigider cu 30 de minute inainte de a o pune pe grill. Incinge gratarul si da-l cu ulei.

Pune muschiul de porc pe gratar si lasa-l la copt cateva minute, inainte de a-l intoarce. Dupa ce l-ai intors, scurge excesul de marinada de deasupra. Intoarce iar muschiul dupa cateva minute.

Continua sa coci muschiul, intorcandu-l regulat, pana cand se face.  Ia-l de pe gratar si acopera-l cu o folie. Lasa-l sa se odihneasca timp de 5 minute.  Presara niste arpagic si taie-l felii.

Muschi de porc marinat la gratar

Retete_pentru_gratar_Muschi_de_porc_marinat_la_gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.