Retete pentru gratar: Medalioane de porc cu fasole verde

Printeaza

Medalioane de porc cu fasole verde din: muschi file de porc, bacon, miere, ghimbir, sos de soia, fasole verde, ceapa, ardei iute, ulei, vin rosu, piper.

 

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Medalioane_de_porc_cu_fasole_verde

  • 400 g muschi file de porc
  • 16 felii de bacon
  • 2 linguri miere
  • 2 lingurite ghimbir ras
  • 6 linguri sos de soia
  • 600 g fasole verde
  • 2 cepe tocate
  • 1 ardei iute tocat
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml vin rosu
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie muşchiul în 8 medali­oane şi în jurul fiecăruia dintre ele se fixează câte o felie de bacon.

Se ung cu un amestec de miere, ghimbir şi sos de soia; se lasă să se marineze 2 ore.

Fasolea verde se fierbe 10 min. într-o cantitate mare de apă cu sare.

Se trece prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. Se fac mănunchiuri de câte 6 păs­tăi de fasole, care se înconjoară cu câte o felie de bacon; se fixează.

Se călesc în ulei ceapa şi ardeiul iute; se toarnă vin şi se lasă să fiarbă 10 min. Se adau­gă sare şi piper după gust.

Medalioanele se scot din mari­nată şi se frig pe grătar 10 min.

Mănunchiurile de fasole se sărează, se piperează şi se frig pe grătar 6 min. Se servesc ală­turi de medalioane.

Medalioane de porc cu fasole verde

Retete_pentru_gratar_Medalioane_de_porc_cu_fasole_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.