Retete pentru gratar: Gratar de carne mixta

Printeaza

Gratar de carne mixta din: muschi de porc, muschi de vita, pulpe de pui, sare, oregano, cimbru, ulei. 

Ingrediente:Gratar de carne mixta

  • 200-300 g muschi de porc
  • 200-300 g muschi de vita
  • 4 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru
  • 1-2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Speli toata carnea, o cureti si o tai felii groase, pe cea de vita de 1 cm si pe cea de porc de 1,5-2 cm grosime.

Cureti pulpele de pui, le speli si le tapetezi cu un servet absorbant.

Condimentezi fiecare bucata de carne dupa preferinta, iar carnea de vita o bati cu ciocanul de snitele.

Apoi lasi carnea la marinat timp de 1 ora.

Ungi bucatile de carne cu putin ulei si le asezi pe gratarul foarte bine incins.

Lasi fiecare bucata cate 7-10 minute pe fiecare parte si servesti carnea imediat cu salata proaspata.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.