Retete pentru gratar: Friptura de vita picanta

Printeaza

Friptura picanta din: muschi de vita, ulei, piper rosi, fulgi de ardei rosu, cimbru, chimen, oregano, usturoi, sare.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Friptura_de_vita_picanta

  • 500 g muschi de vita
  • 200 ml ulei
  • 1/2 lingurita piper rosu macinat grosier
  • 1/2 lingurita fulgi de ardei rosu
  • 1/2 lingurita cimbru macinat
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 1/2 lingurita oregano maruntit
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o usuci pe şerveţele de bucătărie. Pui într-un castron ule­iul şi condimentele, usturoiul zdro­bit, însă fără sare, deoarece va întări carnea.

Aşezi carnea în castronul cu marinata. Laşi la marinat 2-3 ore, la frigider.

Pui carnea pe gratar si o lasi 67 minute, pe fiecare parte. In momentul servirii sarezi friptura si decorezi platoul cu frunze de salata si cu rosii.

Friptura de vita picanta

Retete_pentru_gratar_Friptura_de_vita_picanta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.