Retete pentru gratar: Frigarui de pui cu salata

Printeaza

Frigarui de pui cu salata din: piept de pui, iaurt, garam masala, coriandru, coaja de lime, lipii, rosii cherry, ceapa rosie, castravete.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Frigarui_de_pui_cu_salata

  • 4 piepti dezosati de pui, fara piele, fiecare taiat in 6 bucati
  • 150 ml de iaurt gras
  • 2 linguri de garam masala
  • 1 mana de coriandru proaspat, tocat, pluc cateva frunze pentru servit
  • zeama si un varf de cutit de coaja rasa de lime, plus felii groase d elime, pentru servit
  • lipii pentru servit

pentru salata:

  • 250 g rosii cherry, taiate pe jumatate sau pe sfert
  • 1 ceapa rosie, tocata marunt
  • 1 castravete mare, taiat bucati

 

Mod de preparare:

Intr-un bol mare, amestecă iaurtul, garam maşala, jumătate din coriandrul tocat, jumătate din zeama de lime şi toată coaja rasă.

Pune bucăţile de pui în bol, amestecă din nou şi lasă-l la marinat 30 de minute, la frigider.

Infige bucăţile de pui pe opt frigărui şi frige-le pe grătarul încins sau într-o tigaie-grill timp de 10-12 minute, întorcându-le pe toate părţile, până când se rumenesc uniform.

Intre timp, amestecă ingredientele pentru salată cu restul de coriandru şi de zeamă de lime.

Presară frunze de coriandru şi serveşte alături de frigărui, cu lipii proaspete.

Frigarui de pui cu salata

Retete_pentru_gratar_Frigarui_de_pui_cu_salata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.