Retete pentru gratar: Frigărui de pui cu ciuperci

Printeaza

Frigărui gustoase de pui cu ciuperci  din: piept de pui, ficatei de pui, marar, ceapa, ciuperci, oua, sare si busuioc.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Frigarui_gustoase_de_pui_cu_ciuperci

  • 500 g piept de pui
  • 500 g ficatei de pui
  • marar verde
  • ceapa verde
  • 300 g ciuperci
  • 3-4 oua
  • sare
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Tai fileurile în cuburi potrivite şi le pui într-un castron. Macini piper deasupra, torni zeama de lămâ­ie şi sosul de soia şi laşi la rece, acoperit o oră. După ce a stat la marinat, scurgi peştele şi înşiri bucăţile pe beţe de frigărui (ţinute în prealabil în apă) şi felii de praz.

Pui frigăruile pe un grătar încins, uns cu puţin ulei. Laşi 2-3 minute pe fiecare parte şi întorci cu grijă. Dacă se lipeşte de grătar carnea, dezlipeşti cu o paletă. Pentru gar­nitură, feliezi legufnele cât mai subţiri şi le stropeşti cu suc de lămâie, proaspăt stors. Pui gar­nitura pe un platou şi aşezi dea­supra frigăruile fierbinţi. Serveşti frigăruile imediat.

Frigărui gustoase de pui cu ciuperci

Retete_pentru_gratar_Frigarui_gustoase_de_pui_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.