Retete pentru gratar: Frigarui de peste cu ceapa si lamaie

Printeaza

Frigarui de peste cu ceapa si lamaie din: file de peste alb, ulei de masline, lamaie, zeama de lamaie, ceapa, otet alb, marar, sare.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Frigarui_de_peste_cu_ceapa_si_lamaie

  • 1 kg file de peste alb
  • 100 ml ulei de masline
  • 1/2 lamaie si zeama de la o lamaie
  • 1 ceapa
  • 1 lingura cu otet alb
  • 1 legatura marar
  • sare

 

Mod de preparare:

Amesteci uleiul cu zeama de lamaie, mararul tocat marunt, otetul si putina sare.

Speli fileul, il scurgi, il taponezi cu hastie absorbanta si il pui la marinat timpd e doua ore in sosul facut. Tai fileul in bucati potrivite si pui bucatile pe bete de frigarui, alternand cu felii de lamaie si ceapa.

Frigi pe gratar si servesti cu garnitura de cartofi natur si salata.

Frigarui de peste cu ceapa si lamaie

Retete_pentru_gratar_Frigarui_de_peste_cu_ceapa_si_lamaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.