Retete pentru gratar: Frigarui de peste cu ceapa si lamaie
PrinteazaFrigarui de peste cu ceapa si lamaie din: file de peste alb, ulei de masline, lamaie, zeama de lamaie, ceapa, otet alb, marar, sare.
- 1 kg file de peste alb
- 100 ml ulei de masline
- 1/2 lamaie si zeama de la o lamaie
- 1 ceapa
- 1 lingura cu otet alb
- 1 legatura marar
- sare
Mod de preparare:
Amesteci uleiul cu zeama de lamaie, mararul tocat marunt, otetul si putina sare.
Speli fileul, il scurgi, il taponezi cu hastie absorbanta si il pui la marinat timpd e doua ore in sosul facut. Tai fileul in bucati potrivite si pui bucatile pe bete de frigarui, alternand cu felii de lamaie si ceapa.
Frigi pe gratar si servesti cu garnitura de cartofi natur si salata.
Frigarui de peste cu ceapa si lamaie
Pofta buna!