Retete pentru gratar: Frigarui de creveti cu dovlecei si ardei gras

Printeaza

Frigarui de creveti cu dovlecei si ardei gras din: creveti, dovlecei, ardei gras, ceapa rosie, rosii cherry, lamaie, ulei de masline, boai de ardei iute, sare, piper.

 

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Frigarui_de_creveti_cu_dovlecei_si_ardei_gras

  • 1 kg creveti mici semipreparati
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei grasi (unul rosu si unul galben)
  • 2 cepe rosii
  • 10-12 rosii cherry
  • 1 lamaie
  • ulei de masline
  • boia de ardei iute
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Decojim creveţii şi îi punem într-un bol mare. îi stropim cu zeamă de lămâie, ulei de măsline şi presărăm boia de ardei iute, sare şi piper.

Amestecăm uşor, până când toţi creveţi sunt bine asezonaţi. Ii lăsăm la marinat cam 2 ore.

In acest timp spălăm şi curăţăm legumele.

Tăiem dovleceii rondele, ardeii îi tăiem cubuleţe, iar ceapa sferturi.

Presărăm toate legumele cu sare şi piper, inclusiv roşiile întregi. Montăm frigăruile, înfigând alternativ creveţi şi legume

. Frigem frigăruile pe grătarul bine încins, câte 15 minute pe fiecare parte.

Frigarui de creveti cu dovlecei si ardei gras

Retete_pentru_gratar_Frigarui_de_creveti_cu_dovlecei_si_ardei_gras

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.