Retete pentru gratar: Frigarui cu carne de vita si ciuperci

Printeaza

Frigarui cu carne de vita si ciuperci din: carne de vita, ciuperci, ulei de masline, otet de vin alb, sos worcestershire, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Frigarui_cu_carne_de_vita_si_ciuperci

  • 1 bucata carne de vita
  • 300 gr ciuperci, spalate si feliate

Ingrediente marinata:

  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 1/4 ceasca otet de vin alb
  • 1 lingurita sos worcestershire
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1/2 lingurita sare
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Taiati carnea bucatele. Intr-un castron amestecati carnea impreuna cu ingredientele pentru marinata si lasati la marinat 1 ora.

Intre timp spalati si feliati ciupercile si adaugati alaturi de carne si mai lasati la marinat inca 1 ora.

Incalziti gratarul, pulverizati ulei de masline si lasati sa se incinga bine.

Infigeti carnea si ciupercile pe frigarui si puneti pe gratar. Gatiti cate 2-3 minute pe fiecare parte. Serviti frigaruile fierbinti cu garnitura dupa gust.

Frigarui cu carne de vita si ciuperci

 

Retete_pentru_gratar_Frigarui_cu_carne_de_vita_si_ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.