Retete pentru gratar: Copanele de pui cu cartofi prajiti

Printeaza

Copanele de pui cu cartofi prajiti din: copanele de pui, cartofi, boia dulce, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Copanele_de_pui_cu_cartofi_prajiti

  • 6 copănele
  • 6 cartofi
  • boia de ardei dulce
  • ulei
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Se curăță cartofii, se feliază și se pun la prăjit în ulei bine încins. Se spală ciocănelele, se ung cu ulei și se presară cu sare, piper și boia iute.

Se frig pe grătarul bine încins. Se servesc alături de cartofii prăjiți și salată de salată de roșii.

Copanele de pui cu cartofi prajiti

Retete_pentru_gratar_Copanele_de_pui_cu_cartofi_prajiti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.