Retete pentru gratar: Burgeri cu fileuri de somon si spanac

Printeaza

Burgeri cu fileuri de somon si spanac din: fileuri de somon, pasta de hrean, zeama de lamaie, coaja de lamaie, marar, ulei, maioneza, chifle, spanac, castravete, ridichi.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Burgeri_cu_fileuri_de_somon_si_spanac

  • 4 fileuri de somon fara piele sau 1 bucata mare (aproximativ 600-700 g)
  • 1 lingura pasta de hrean
  • coaja rasa si 2 linguri de zeama de la 1 lamaie
  • 1 legatura mica de marar, tocat
  • 1 lingura de ulei
  • 4 linguri de maioneza
  • 4 chifle cu mac
  • 85 g spanac se poate inlocui cu nasturel
  • 25 g castarvete, feliat
  • 4 ridichi feliate fin

 

Mod de preparare:

Pune somonul, pasta de hrean, coaja rasă de lămâie şi jumătate din cantitatea de mărar într-un robot de bucătărie şi mixează până obţii o pastă fină.

Formează din compoziţie patru burgeri. Incinge un grătar sau o tigaie-grill şi frige burgerii timp de 4 minute pe fiecare parte, până devin aurii.

Intre timp, amestecă mărarul rămas cu maioneza şi întinde-o în strat subţire pe fiecare chiflă. Amestecă spanacul cu zeama de lămâie şi aşază o cantitate generoasă pe fiecare chiflă.

Peste năsturel pune burgerii, feliile de castravete şi ridichile. Apoi adaugă şi cealaltă jumătate de chiflă.

Burgeri cu fileuri de somon si spanac

Retete_pentru_gratar_Burgeri_cu_fileuri_de_somon_si_spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.