Retete Miel (2016)

Printeaza

Retete Miel:

Muschi de miel cu smantana

Muschi de miel cu smantana (varianta)

Muschi de miel cu smantana din: muschi de miel, smantana, sare, piper, boia, faina, ulei. Ingrediente: 1/2 kg muşchi de miel 1 cană de smântână 2 linguri mărar tocat sare piper boia 1 lingură făină 1 ceaşcă ulei   Mod de preparare: Speli carnea, o ştergi cu un pro­sop curat, o tai în felii groase […]

Cotlete de miel cu menta

Cotlete de miel cu menta (varianta)

Cotlete de miel cu menta din: cotlete de miel, cutie cu pulpa de rosii, cartofi, ceapa verde, usturoi verde, cimbru, menta, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g cotlete de miel 1 cutie de pulpă de roşii 1 kg cartofi 2 legături de ceapă verde 1 legătură de usturoi verde 1 linguriţă cimbru 1 linguriţă mentă […]

Rulada de carne de miel

Rulada de carne de miel

Rulada de carne de miel din: pulpa de miel, ciuperci, carnaciori, costita afumata, cascaval, ceapa, oua, pesmet, pasta de rosii, marar, ardei iute, ulei, sare, piper. Ingrediente: pulpă de miel dezosată 150 g ciu­perci 150 g cârnăciori 100 g costiţă afumată 100 g caşcaval 100 g ceapă 3 ouă 50 g pesmet 50 g pastă […]

Risotto cu miel

O reteta simpla si delicioasa de risotto cu miel din: orez, carne de miel, ceapa, rosii, vin, usturoi, ulei de masline, sofran, oregano, ulei, sare si piper. Ingrediente: 300 g orez 1 kg carne de miel 3 cepe 5-6 rosii 2 cesti cu vin 1 cutie cu rosii 3 catei de usturoi ulei de masline […]

File de miel

O reteta de file de miel cu sare de mare, piper negru macinat, unt, salota, mustar, coriandru, otet de vin alb, ulei de masline, ridichi si salata. Ingrediente: 8 fileuri de miel (circa 50 g bucata) sare de mare piper negru macinat 2 linguri rase de unt 2 linguri rase de salota taiata marunt (hasma) […]

Tajin_mugrabi_Miel_cu_fructe_uscate

Tajin mugrabi- Miel cu fructe uscate – specific din Maroc

Tajin mugrabi- Miel cu fructe uscate din- cotlete de miel, fructe uscate, scortisoara, sofran, ceapa, sare, piper, apa, ulei. Ingrediente: 4 bucati de cotlet de miel 60 g fructe uscate (prune, smochine,caise) 1 baton de scortisoara putin sofran 1 lingura de zahar caramel 1 ½ ceapa Sare, piper negru, apa, ulei   Mod de preparare: […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.