Retete internationale: Supă minestrone

Printeaza

Supă minestrone din: fasole alba, morcovi, telina, rosii, cimbru, supa de legume, fasole verde, paste, sare, piper, busuioc si parmezan.

Ingrediente:Supa_minestrone

  • 1 conserva mica de fasole alba
  • 2 morcovi
  • 2 legatura de telina (verdeata)
  • 2 rosii
  • 2 linguri cimbru
  • 500 ml supa de legume
  • 150 g fasole verde
  • 100 g paste tip penne
  • sare
  • piper macinat
  • 2 linguri busuioc tocat
  • 1 lingura parmezan ras

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb în apă sărată, conform indicaţiilor de pe pachet, după care se scot şi se lasă să se scurgă de apă. Fasolea albă se lasă să se scurgă de apă. Morcovii se taie felii. Ţelina se toacă mărunt. Roşiile se spală şi toacă foarte fin.

Supa de legume se încălzeşte, se adaugă morcovii, ţelina, roşiile, fasolea verde şi cimbrul şi se lasă 10-15 minute la foc mic. Spre sfârşit, se pun şi fasolea albă şi pastele. Supa se dă cu sare şi piper şi se asezonează cu busuioc şi parmezan ras.

Supă minestrone

Supa_minestrone

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Supa minestrone e una din preferatele mele

  2. Am mancat supa din asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.