Retete internationale: Saganaki

Printeaza

O reteta delicioasa de  saganaki cu: branza, ceapa, rosie, ardei gras, ardei iute, masline negre, ulei de masline, sare, piper, rozmarin.

Ingrediente:Saganaki

  • o felie de brânză feta mai groasă
  • o rondea de ceapă
  • 1-2 felii de roşie
  • 2 felii de ardei gras
  • câteva rondele de ardei iute
  • 3-4 măsline negre
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • rozmarin

Mod de preparare :

Se aseaza  brânza într-o tavă tapetată cu folie de aluminiu, se aşază deasupra ceapa, feliile de roşii, ron­delele de ardei gras şi se presară ardeiul iute.

Se condi­mentează, se presară rozmarin, măslinele şi se toarnă uleiul de măsline. Se împachetează şi se coace câteva minute în cuptorul încins.

Saganaki

Saganaki

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.