Retete internationale: Pad Thai

Printeaza

Pad Thai din: ardei gras, morcovi, dovlecei, frunze de busuioc, ceapa verde, patrunjel, caju, paprika, piper cayenne, sare marina, usturoi, zeama de limeta, nuca de cocos, apa, unt de migdale, sirop de agave.

Ingrediente:Pad_Thai

  • un ardei gras cubulete
  • 2 morcovi dati pe razatoare
  • 6 dovlecei
  • o mana de frunze de busuioc
  • cateva fire de ceapa verde tocate
  • cateva fire de patrunjel tocat
  • o mana de caju zdrobit
  • 2 lingurita paprika
  • piper cayenne si sare marina dupa gust
  • un catel de usturoi
  • zeama unei limete
  • carnea unei nuci de cocos
  • un pahar de apa
  • o lingurita de unt de migdale
  • o lingura de sirop de agave

 

Mod de preparare:

Transformaţi dovleceii în paste, folosind aparatul special. Dacă nu aveţi aşa ceva, tăiati-i felii subţiri şi apoi fâşi- ute. Lăsati-i într-o sită, la scurs. In blender sau robotul de bucătărie, amestecaţi paprika, căţelul de usturoi, zeama limetei, “carnea” nucii de cocos, apa, untul de migdale şi siropul de agave până obţineţi un sos.

Turnaţi restul ingredientelor într-un bol, adăugaţi dovleceii şi turnaţi sosul. Potriviţi de sare şi piper şi garnisiţi cu caju zdrobit.

Pad Thai

Pad_Thai

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.