Retete internationale: Chili con carne (varianta)

Printeaza

Chili con carne din: fasole boabe rosie, ceapa, rosii in bulion, carne tocata de vita, sare, piper, usturoi, supa de vita, praf de chili, chimen, oregano, sos tabasco.

Ingrediente:Chili_con_carne

  • 600 g fasole boabe rosie
  • 3 cepe
  • o cutie mare rosii in bulion
  • un kilogram carne tocata de vita
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 500 ml supa din concentrat de vita
  • 3 lingurite praf de chili
  • 2 lingurite chimen
  • 2 lingurite oregano
  • cateva picaturi sos tabasco

 

Mod de preparare:

Cu o seara inainte, se pune fasolea la inmuiat rece. A doua zi se scurge.  In ulei încins, se călesc ceapa şi usturoiul mărunt tocate. Apoi se adaugă carnea, care se desface cu lingura şi se lasă pe foc aproximativ 5 minute să-şi schimbe culoarea. Se adaugă fasolea, toate condimentele şi se potriveşte gustul de sare.

Se lasă pe foc în jur de trei minute, se diminuează focul şi se toarnă supa din i concentrat de vită. Se adaugă roşiile tăiate mărunt, se acoperă cu un capac şi se lasă trei ore să fiarbă. Se aduce la masă fierbinte.

Chili con carne

Chili_con_carne

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.