Retete internationale: Ceviche
PrinteazaCeviche din: file de peste, creveti, scoici, zeama de limeta, rosii, ardei gras, ceapa verde, ardei iute, avocado, patrunjel, sare, piper, ulei de masline.
- jumatate de kilogram de file de peste cu carnea tare (halibut sau cod)
- 200 g creveti decorticati feliati
- 100 g scoici feliate
- 3 cani de zeama de limeta
- o cana de rosii cuburi
- o cana de ardei gras cubulete
- jumatate de cana de ceapa verde tocata
- 2 ardei iuti curatati de seminte si tocati
- 2 fructe de avocado cubulete
- jumatate de cana de patrunjel tocat
- sare si piper dupa gust
- ulei de masline
Mod de preparare:
Intr-un recipient mare, marinaţi peştele, crevetii şi scoicile în zeamă de limetă timp de 3 ore. Scurgeţi şi amestecaţi cu restul ingredientelor. Stropiţi cu ulei de măsline. Puteţi garnisi cu pătrunjel tocat.
Ceviche
Pofta buna!