Retete internationale: Ceviche

Printeaza

Ceviche din: file de peste, creveti, scoici, zeama de limeta, rosii, ardei gras, ceapa verde, ardei iute, avocado, patrunjel, sare, piper, ulei de masline.

Ingrediente:Ceviche

  • jumatate de kilogram de file de peste cu carnea tare (halibut sau cod)
  • 200 g creveti decorticati feliati
  • 100 g scoici feliate
  • 3 cani de zeama de limeta
  • o cana de rosii cuburi
  • o cana de ardei gras cubulete
  • jumatate de cana de ceapa verde tocata
  • 2 ardei iuti curatati de seminte si tocati
  • 2 fructe de avocado cubulete
  • jumatate de cana de patrunjel tocat
  • sare si piper dupa gust
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Intr-un recipient mare, marinaţi peştele, crevetii şi scoicile în zeamă de limetă timp de 3 ore. Scurgeţi şi amestecaţi cu restul ingredientelor. Stropiţi cu ulei de măsline. Puteţi garnisi cu pătrunjel tocat.

Ceviche

Ceviche

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.