Retete gustoase preparate la gratar

Printeaza

Gratar:

Gratar

Legume pe gratar cu rozmarin

Legume_pe_gratar_cu_rozmarinLegume pe gratar cu rozmarin din: vanata, dovlecei, ardei gras, ceapa, lamaie, ulei de masline, rozmarin, sare. Ingrediente: 1 vânătă 1 dovlecel 1 ardei gras roșu 1 ardei gras galben 2 cepe 1 lămâie ulei de măsline rozmarin proaspăt sare   Mod de preparare: Se curăță și se spală toate legumele. Vânăta și dovlecelul se…

Read more »

Reteta zilei: Dovlecei la gratar cu sos de usturoi

Dovlecei_la_gratar_cu_sos_de_usturoi_06Dovlecei la gratar cu sos de usturoi din: usturoi, ulei de masline, dovlecei, sare, piper.   Ingrediente: 3 catei de usturoi, pisat ¼ cana ulei de masline 4 dovlecei Sare si piper     Mod de preparare: Se incalzeste gratarul. Intr-un castron mic, combinati usturoiul si ¼ cana ulei de masline. Se amesteca si se…

Read more »

Salata cu inele de calamar si sparanghel

Salata_cu_inele_de_calamar_si_sparanghelSalata cu inele de calamar si sparanghel din: inele de calamar, salata verde, rucola, iceberg, sparanghel, morcov, rosii, coaja de lamaie, suc de lamaie, chimen, boia dulce, ulei de masline, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 500 g inele de calamar 500 g mix de salată verde, rucola și iceberg 5 fire sparanghel 1 morcov 2 roșii…

Read more »

Gratar de pui

Gratar_de_puiGratar de pui din: piept de pui, iaurt, rozmarin, sare, piper, vinete, dovlecei, ulei, sare, boia. Ingrediente: 4 felii piept de pui un mahar mare iaurt de baut o crenguta rozmarin sare piper pentru garnitura: 2 vinete 2 dovlecei o lingura ulei sare boia   Mod de preparare: Se adaugă rozmarinul tocat mărunt, sare, piper…

Read more »

Piept de pui marinat la gratar

Piept_de_pui_marinat_la_gratarPiept de pui marinat la gratar din: piept de pui, iaurt, curry, mustar, usturoi, lamaie, sare. Ingrediente: 600 g piept de pui 200 g iaurt 1 lingura rasa de curry 1 lingurita cu mustar 2 fire de usturoi 1/2 lamaie sare   Mod de preparare: Taie pieptul de pui în fâşii şi stropeşte-le cu zeama…

Read more »

Reteta zilei: Piept de curcan in glazura de miere

Piept_de_curcan_in_glazura_de_miere_25Piept de curcan in glazura de miere din: piept de curcan dezosat, unt, praf de usturoi, praf de ceapa, piper alb, boia iute, sare, patrunjel, unt, miere.   Ingrediente: 1 piept de curcan dezosat cu piele 8 linguri unt 1 lingurita praf de usturoi 1 lingurita praf de ceapa 1 lingurita piper alb 1 lingurita…

Read more »

Kebap de vita

Kebap_de_vitaKebap de vita din: carne tocata de vita, ceapa, usturoi, coriandru, boabe de piper, chimen, ienibahar, boia, sare. Ingrediente: 500 g carne tocata de vita 1 ceapa 2 catei de usturoi coriandru proaspat boabe de piper negru si rosu chimen ienibahar boia sare   Mod de preparare: Pune într-un mojar boabe de piper negru şi…

Read more »

Reteta zilei: Frigarui cu carne de pui si legume

Frigarui_cu_carne_de_pui_si_legume_12Frigarui de pui cu legume din: piept de pui, ardei, ceapa rosie, ulei de masline, suc de lamaie, piper, condimente, usturoi, busuioc, oregano, salvie, praf de ceapa.   Ingrediente: 2 bucati piept de pui dezosat, fara piele 1 ardei rosu 1 ceapa rosie Ingrediente Marinata: 1/2 cana ulei de masline 3 linguri suc proaspat de…

Read more »

Friptura de vita cu usturoi la gratar

Friptura_de_vita_cu_usturoi_la_gratarFriptura de vita cu usturoi la gratar din: carne de vita, vin, usturoi, ceapa, ardei iute, ulei de masline, miere, zeama de lamaie, sare, piper, busuioc, nucsoara, patrunjel. Ingrediente: 700 g carne de vita 100 ml vin rosu 6 catei de usturoi 1 ceapa 1/2 ardei iute 2 linguri cu ulei de masline 1 lingura…

Read more »

Cheeseburgeri cu carne de vita, cheddar si ardei iute

Cheeseburgeri_cu_carne_de_vita_cheddar_si_ardei_iuteCheeseburgeri cu carne de vita, cheddar si ardei iute din: carne tocata de vita, ceapa, pesmet, cheddar, patrunjel, sos worcestershire, ou, pudra de ardei iute, ulei de masline, frunze de salata, chifle, ceapa rosie, rosii, castarveti murati, sos. Ingrediente: 1,25 kg carne tocata de vita 1 ceapa, tocata marunt 140 g de pesmet 100 g…

Read more »

1 comentariu

  1. Bine ca am dat de asta, ca vreau sa fac un mare gratar zilele astea 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.