Retete delicioase: Vinete evantai

Printeaza

O reteta simpla de vinete evantai din: vinete, ardei capia, parmezan, ulei de masline, usturoi, marar si condimente.

Ingrediente:Vinete evantai

  • 2 vinete
  • 2-3 ardei capia
  •  100 g parmezan
  • 4 lingurite cu ulei de masline
  • 4 cate de usturoi
  • marar
  • condimente

 

Mod de preparare:

Taie vinetele in felii subtiri, pe lungime. Aseaza-le intr-o tava, in forma de evantai si presara deasupra condimente. Pe fiecare felie de vanata, pune cate o fasie de ardei capia.

Stropeste cu uleiul amesteca cu usturoiul zdrobit si lasa la cuptor, la foc moderat, 30-35 de minute.

Spre final, rade deasupra parmezan ras si putin marar tocat fin. Serveste cat legumele sunt fierbinti.

Vinete evantai

Vinete evantai

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.