Retete delicioase: Tocăniţă picantă

Printeaza

O reteta gustoasa de tocanita picanta cu: porumb, carne tocata, ceapa, ardei gras, fasole, vin alb, suc de rosii, ardei iute, coriandru, ulei, sare.

Ingrediente:Tocăniţă picantă

  • 3 linguri cu porumb
  • 500 g amestec de carne tocată
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri cu fasole fiartă
  • 1 ceşcuţă cu vin alb
  • 1 ceşcuţă cu suc de roşii
  • 1 ardei iute
  • coriandru
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de  preparare:

Taie ceapa mărunt şi căleşte-o. Adaugă carnea tocată, un praf de sare şi las-o să se înăbuşe. Din când în când, stropeşte cu vin şi puţină apă.

Când carnea este pătrunsă, toarnă sucul de roşii, adaugă ardeiul tocat, boabele de fasole, porumbul şi puţin coriandru.

La final, potriveşte gustul de sare şi piper, pune ardeiul iute tocat fin şi lasă să dea în câteva clocote.

Tocăniţă picantă

Tocăniţă picantă

Pofta buna!

 

 

 

 


poate te intereseaza si:

Tocăniţă de iepure

Tocanita picanta de iepure cu masline

Tocanita picanta de iepure cu masline din: carne de iepure (pulpele din spate), vin alb, ardei capia, ardei gras roşu, ardei gras galben, bulion, chili, măsline negre, măsline verzi, ceapa, usturoi, pătrunjel, ulei, sare, piper, frunze de dafin, piper negru boabe, cimbru. Ingrediente: 500 g carne de iepure (pulpele din spate) 300 ml vin alb 2 ardei capia 1 ardei gras roşu 1 ardei gras galben 4 linguri de […]

 

Tocanita din vrabioara de vita

Tocanita picanta de vita

Tocanita picanta de vita din: carne vită, ardei iuţi, ardei gras galben, ardei gras rosu, vin rosu, supa de vita, ulie, sare, piper, ienibahar. Ingrediente: 600 g carne vită 3 ardei iuţi 1 ardei gras galben 1 ardei gras roşu 250 ml vin roşu 400 ml supă de vită ulei sare piper ienibahar măcinat Mod de preparare: […]

 

Tocanita picanta de porc cu galuste

Tocanita picanta de porc cu galuste din: spata de porc, ulei, ceapa, telina, dafin, oregano, chimion, coriandru, ienibahar, supa, rosii tocate, pudra de cacao, zahar brun, otet de vin rosu, portocale, ardei iute, ceapa verde, cartofi dulci, ardei gras, fasole rosie, unt, faina, praf de copt, malai, bicarbonat, porumb, lapte batut, ou. Ingrediente:  900g spată […]

 

Tocanita cu costita de vitel

Tocanita picanta de vitel

Tocanita picanta de vitel din: pulpa de vitel, ardei capia, ceapa, boia, pasta de rosii, ulei, sare, patrunjel. Ingrediente: 600 g pulpa de vitel 4 ardei capia 4 cepe o lingurita boia iute pasta de rosii 3 linguri ulei sare patrunjel   Mod de preparare: Carnea se taie fâşii înguste care se rumenesc pe ambele […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.